Παρασκευή 14 Ιουνίου 2013

ΠΑΟΚ: Ανακοινώθηκε ο Χουμπ Στέφενς!!

O πρώην τεχνικός της Σάλκε, Χουμπ Στέφενς θα είναι ο νέος προπονητής του ΠΑΟΚ, σύμφωνα με επίσημη ανακοίνωση της ομάδας.
Η ανακοίνωση:
"Η ΠΑΕ Π.Α.Ο.Κ. ανακοινώνει ότι έχει έρθει σε αρχική συμφωνία με τον Hubertus “Huub” Jozef Margaretha Stevens. Η συμφωνία με τον Ολλανδό προπονητή αναμένεται να ολοκληρωθεί και τυπικά αφού πρώτα αποσαφηνιστούν όλες οι λεπτομέρειες και υπογραφούν και τα σχετικά συμβόλαια".
Τις τελευταίες εβδομάδες ο ΠΑΟΚ ακολούθησε μια τακτική εντατικής αναζήτησης εξετάζοντας πολλές περιπτώσεις προπονητών και κατέληξε στην ιδανικότερη επιλογή για τον πάγκο της ομάδας.
Η διοίκηση του συλλόγου εκτίμησε, μετά από τις συζητήσεις που είχε με τον 60χρονο Ολλανδό τεχνικό, ότι έχει όλα εκείνα τα χαρακτηριστικά ώστε να του εμπιστευτεί το όραμα της δημιουργίας μίας ομάδας αντάξια των προσδοκιών.
Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Π.Α.Ο.Κ. κ. Ζήσης Βρύζας μιλώντας για την συμφωνία με τον Huub Stevens τόνισε: «Είμαστε πολύ ικανοποιημένοι που ένας προπονητής της αξίας του Huub Stevens συμφώνησε να οδηγήσει τον ΠΑΟΚ σε ένα καλύτερο μέλλον. Είναι άνθρωπος της σκληρής δουλειάς και της πειθαρχίας με πολλές επιτυχίες σε πρωταθλήματα υψηλού ανταγωνισμού. Θα κάνουμε ότι περνάει από το χέρι μας, ώστε από αυτή την συνεργασία να βγει κερδισμένος ο ΠΑΟΚ».
Στον ΠΑΟΚ, όπως είναι αναμενόμενο, ο Huub Stevens, θα αναλάβει την τεχνική ηγεσία της πρώτης ομάδας, ωστόσο θα υπάρξει στενή συνεργασία με όλους τους ανθρώπους της ποδοσφαιρικής πυραμίδας.
Η επίσημη παρουσίαση του Huub Stevens θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη εβδομάδα, όταν και ο 60χρονος Ολλανδός αναμένεται να επιστρέψει στην Θεσσαλονίκη."

Δεν υπάρχουν σχόλια: