Παρασκευή 14 Ιουνίου 2013

Κούγιας: «Κινδυνεύει ακραία ο Παναιτωλικός»

Για τους χειρισμούς του επικοινωνιακού κομματιού, αλλά και για το ενδεχόμενο αφαίρεσης βαθμών του Παναιτωλικού ανέφερε ο νομικός σύμβουλος της Παναχαϊκής Αλέξης Κούγιας.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στον Axeloos FM 98,4:

Για το γεγονός ότι ο Παναιτωλικός δεν χειρίστηκε καλά το επικοινωνιακό κομμάτι:«Εκεί στην γωνία οι οπαδοί έχουν ξεφύγει, υπάρχει ασυδοσία και απορώ πώς το επιτρέπει ο Παναιτωλικός».

Για τα όσα ακούγονται σχετικά με το παιχνίδι στο Βόλο: «Κινδυνεύει ακραία. Δυστυχώς υπάρχει ακόμη ένας κύκλος ανθρώπων που ζουν στο παρασκήνιο και εκεί είναι πολύ δυνατός ο Ολυμπιακός Βόλου. Να ανησυχείτε πολύ».

Για αυτούς που παίρνουν τις αποφάσεις: «Δεν έχουμε να κάνουμε με δικαστές, έχουμε να κάνουμε με κάτι τύπους που δεν ξέρουμε τις μας ξημερώνει αύριο».

Για το εαν αξίζει την άνοδο ο Παναιτωλικός: «Μου αρέσει πολύ ο Παναιτωλικός και αγωνιστικά είναι ο καλύτερος. Η εικόνα του γηπέδου είναι εξαιρετική, αυτό που βλέπουμε με το γεμάτο γήπεδο είναι κάτι πολύ ωραίο και αξίζει να είναι στην Σουπερ Λίγκα».

Για το ενδεχόμενο αφαίρεσης βαθμών: «Φοβάμαι μόνο το παρασκήνιο. Αν γινόταν κανονικά η δική θα έλεγα ότι θα δικαιωθεί 100%».

Δεν υπάρχουν σχόλια: