Παρασκευή 14 Ιουνίου 2013

«Αποδειχτήκατε λίγοι για τον Ηρακλή»

Με αιχμηρή τους ανακοίνωση οι οπαδοί του Ηρακλή και συγκεκριμένα η Αυτόνομη Θύρα 10, χαρακτηρίζει λίγους τους διοικούντες τον «Γηραιό»... Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΑΘ-10:
«Μετά τη συνέλευση στο σύνδεσμο μας, ανακοινώνουμε στον κόσμο του ΗΡΑΚΛΗ τα συμπεράσματα και τις αποφάσεις που πήραμε και αφορούν στο ποδοσφαιρικό τμήμα του συλλόγου.
Η χρονιά, που τυπικά τέλειωσε το βράδυ της Τετάρτης, καθώς η ομάδα εξάντλησε και τις όποιες μαθηματικές της πιθανότητες, κρίνεται όχι απλά αποτυχημένη, αλλά καταστροφική για τον ΗΡΑΚΛΗ και τη ψυχολογία του κόσμου του. Περιμέναμε μέχρι τη λήξη του αγώνα ενάντια στον μπέο έτσι ώστε να μη μπορεί κανείς να βρει άλλοθι σε κάποια ενέργεια ή ανακοίνωση μας ώστε να φορτώσει την πλήρη αποτυχία σε όλα τα επίπεδα που παρακολουθήσαμε φέτος, σε εμάς.
Θα μιλήσουμε ξεκάθαρα και χωρίς περιστροφές. Για μας υπεύθυνοι αυτού του ναυαγίου είναι ΟΛΑ τα μέλη της διοίκησης της ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ και σε αυτούς θα θέλαμε να απευθυνθούμε.
Από την λήξη της προηγούμενης χρονιάς σας δώσαμε να καταλάβετε πόσο σημαντική ήταν η φετινή χρονιά και πόσο κρίσιμο και επιτακτικό ήταν για ολόκληρο τον ΗΡΑΚΛΗ το ποδοσφαιρικό του τμήμα να βρεθεί στη σουπερ κλίκα τη χρονιά 2013/14. Δυστυχώς αποτύχατε! Όχι απλά αποτύχατε αλλά φτιάξατε μια ομάδα η οποία δεν μπόρεσε σε καμιά στιγμή να εμπνεύσει εμπιστοσύνη στον λαό του ΗΡΑΚΛΗ για τη κατάκτηση της ανόδου. Προσπαθήσαμε να σας βοηθήσουμε όσο περισσότερο μπορούσαμε, τηρήσαμε στο ακέραιο ότι σας είχαμε υποσχεθεί ότι θα κάνουμε από την αρχή της χρονιάς, απολαύσατε μιας τεράστιας ασυλίας σε σφάλματα που κάνατε, όχι μόνο από εμάς αλλά από ολόκληρο τον κόσμο του ΗΡΑΚΛΗ και παρόλ’ αυτά μας δώσατε μια τεράστια πίκρα και απογοήτευση.
Ακόμα και αυτή τη στιγμή δεν θέλουμε να είμαστε άδικοι όμως πραγματικά έχουμε αγανακτήσει. Μικρύνατε τον ΗΡΑΚΛΗ, όχι γιατί δεν τον ανεβάσατε, αλλά γιατί δεν μπορέσατε σε καμιά περίπτωση να αποδώσετε σε διοικητικό επίπεδο το μέγεθος αυτού του συλλόγου και τη τρέλα του κόσμου του. Ακόμα δεν μπορούμε να δεχτούμε το γεγονός ότι ανοίξατε τη θύρα 1 στον πρώτο αγώνα μπαράζ κόντρα στην ομάδα του μπέου ώστε να κάτσει εκεί η διοίκηση της, η οποία λίγες μέρες πριν είχε κόψει την Ελλάδα στα δυο για να μη φτάσουμε στο γήπεδο της. Ακόμα δε μπορούμε να δεχτούμε ότι για ένα ολόκληρο πρωτάθλημα δε βρήκατε τρόπο να προστατεύσετε την ομάδα ώστε να μη τρυπιέται εξωαγωνιστικά. Ακόμα δε μπορούμε να δεχτούμε το γεγονός ότι οι μπράβοι (τρομάρα τους) τους οποίους προσλάβατε και κάθε Κυριακή δήθεν διώχνατε όπως μας διαβεβαιώνατε, έχουν να επιδείξουν για τη φετινή χρονιά μόνο επεισόδια με οπαδούς της ομάδας μας ενώ όποτε χρειάστηκε να προστατεύσουν την ομάδα έκτιζαν τις καλύτερες δημόσιες σχέσεις. Είναι πολλά αυτά που δε μπορούμε να δεχτούμε και ακριβώς επειδή δε μπορούμε να τα δεχτούμε όλα αυτά, δε μπορούμε να δεχτούμε κι εσάς να διοικείται άλλο τον ΗΡΑΚΛΗ.
Αποδειχτήκατε λίγοι για τον ΗΡΑΚΛΗ. Και αναφερόμαστε σε ΟΛΗ τη διοίκηση της ΠΑΕ!
Αυτό που πλέον ζητάμε από εσάς είναι μέχρι τη Παρασκευή 21/6 να συγκαλέσετε γενική συνέλευση των μετόχων της ΠΑΕ. Θεωρούμε ζωτικής σημασίας να μας ενημερώσετε αναλυτικά για τα έσοδα και τα έξοδα της χρονιάς και να μας πληροφορήσετε με στοιχεία για το οικονομικό άνοιγμα με το οποίο κλείνει η χρονιά, αν υπάρχουν προσφυγές και αν έχει συμπληρωθεί ο φάκελος αδειοδότησης της ομάδας. Τέλος εκεί θα περιμένουμε να μάθουμε ποιές είναι οι αποφάσεις του προέδρου για το μέλλον του στον ΗΡΑΚΛΗ. Ελπίζουμε οι διαπιστώσεις μας να συμβαδίζουν με τις προθέσεις σας ώστε να κυλήσουν όλα γρήγορα και ο ΗΡΑΚΛΗΣ να ψάξει την επόμενη μέρα του, μακριά από ερασιτεχνισμούς, ώστε ο κόσμος να ξαναβρεί το όραμα το οποίο του καταστρέψατε με πολύ άσχημο τρόπο…».

Δεν υπάρχουν σχόλια: