Παρασκευή 14 Ιουνίου 2013

Οδεύει προς Μαδρίτη ο Αντσελότι!!

Δεν αποκλείεται μέσα στο Σαββατοκύριακο ο Κάρλο Αντσελότι να αποχωρήσει από την Παρί Σεν Ζερμέν, η οποία κινείται για τον Μίκαελ Λάουντρουπ της Σουόνσι, και να αναλάβει τα ηνία στη Ρεάλ Μαδρίτης.

Οδεύει προς Μαδρίτη ο Αντσελότι
Δεδομένη θεωρεί ο γαλλικός Τύπος την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της Ρεάλ Μαδρίτης από τον Κάρλο Αντσελότι.

Σύμφωνα με την «Equipe» και την «Parisien», ο Ιταλός τεχνικός θα αποδεσμευτεί από την Παρί Σεν Ζερμέν μέσα σε λίγες ώρες, έχοντας την δυνατότητα να υπογράψει στον ισπανικό σύλλογο.

Από την πλευρά τους, οι Γάλλοι φέρονται να έχουν ξεκινήσει τις διαπραγματεύσεις με την Σουόνσι για τον Μίκαελ Λάουντρουπ, ο οποίος δεσμεύεται με συμβόλαιο μέχρι το 2015 με την ομάδα της Premier League.

Παράλληλα, ο Νασέρ Αλ-Κελαϊφί αντιμετωπίζει «μεγάλες δυσκολίες» για να πείσει τον οποιοδήποτε τεχνικό διευθυντή να αναλάβει μόνο για 9 μήνες, αφού τόσο είναι το διάστημα που θα λείψει ο Λεονάρντο με την τιμωρία που του είχε επιβληθεί από τη γαλλική ομοσπονδία.

Εν τω μεταξύ, τα δημοσιεύματα αναφέρουν πως το «έπος Αντσελότι» για την Παρί πλησιάζει στο τέλος του και δεν αποκλείεται μέσα στο Σαββατοκύριακο να υπάρξουν οι σχετικές ανακοινώσεις.
πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: