Παρασκευή 14 Ιουνίου 2013

«Θα ταράξει την ισορροπία ο Τιάγκο Σίλβα»

Για τον μεταγραφικό σχεδιασμό της Μπαρτσελόνα μίλησε ο Σάντρο Ροσέλ σε συνέντευξη Τύπου, τονίζοντας ότι περιπτώσεις, όπως του Τιάγκο Σίλβα μπορεί να ταράξουν το μπάτζετ και την ισορροπία της ομάδας.

«Θα ταράξει την ισορροπία ο Τιάγκο Σίλβα»
Τον μεταγραφικό σχεδιασμό της Μπαρτσελόνα θέλησε να εξηγήσει ο Σάντρο Ροσέλ μέσω συνέντευξη Τύπου, καθώς μίλησε για τους παίκτες που ήρθαν (Νεϊμάρ), αλλά και τους πιθανούς «στόχους» της ομάδας.

Ο πρόεδρος των «μπλαουγκράνα» τόνισε ότι περιπτώσεις παικτών με υψηλό κασέ, όπως είναι ο Τιάγκο Σίλβα, μπορεί να ταράξουν τόσο το μπάτζετ του συλλόγου, όσο και το κλίμα στα αποδυτήρια.

«Αν θα γίνουν προσθήκες; Βέβαια και θα γίνουν, αλλά θα εξαρτηθεί κυρίως από τα χρήματα που θα πρέπει να δαπανηθούν. Σίγουρα έχουμε κάποιους παίκτες στο μυαλό μας, αλλά έχουμε και εναλλακτικό πλάνο σε περίπτωση που δεν τους αποκτήσουμε», ήταν αρχικά τα λόγια του.

Όσο αφορά την περίπτωση του Τιάγκο Σίλβα: «Σίγουρα στη ζωή κανείς δεν μπορεί να πει με βεβαιότητα πώς κάτι δεν θα συμβεί. Ωστόσο, είναι μία πολύ δύσκολη περίπτωση από την στιγμή που η ομάδα του ξέρουμε πως δεν δέχεται καμία διαπραγμάτευση. Θεωρώ ότι είναι πραγματικά αδύνατο να συμβεί κάτι. Με τον Τιάγκο Σίλβα δεν έχουμε κάνει καμία επαφή, καθώς το κασέ του είναι πολύ υψηλό και τέτοιες περιπτώσεις παικτών μπορούν να ταράξουν τόσο το μπάτζετ, όσο και το κλίμα στα αποδυτήρια με τους υπόλοιπους ποδοσφαιριστές».

Αναφορικά με τον Νεϊμάρ: «Ο Νεϊμάρ είναι μία περίπτωση παίκτη, ο οποίος ήθελε πραγματικά να αγωνιστεί στην Μπαρτσελόνα. Αυτό αποδεικνύεται από το γεγονός ότι προτίμησε να έρθει εδώ, από το να πάει σε άλλες ομάδες που του πρόσφεραν πολύ περισσότερα χρήματα. Εμείς δεν έχουμε πρόβλημα να εξηγήσουμε τα 57 εκατομμύρια που δαπανήσαμε γι’ αυτόν, ωστόσο, υπάρχει συμφωνητικό εμπιστοσύνης και με την άλλη ομάδα». πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: