Παρασκευή 14 Ιουνίου 2013

Η ατάκα στον διαιτητή που άναψε φωτιές!!

Τι είπε πρωτοκλασάτος μπασκετμπολίστας του Ολυμπιακού σε διαιτητή, μετά τη λήξη αγώνα της σειράς των τελικών των "αιωνίων" και πώς μπορεί να πλήξει την Εθνική ομάδα; Ξέρετε ποιος μπορεί να πληρώσει τη νύφη για όσα έγιναν στους τελικούς του μπάσκετ; Η Εθνική ομάδα! Και πώς μπορεί να γίνει αυτό; Αρκεί η ατάκα που ξεστόμισε διεθνής άσος του Ολυμπιακού σε διαιτητή μετά το τέλος του πρώτου τελικού στο ΣΕΦ, όπου ο Παναθηναϊκός πέρασε "αέρας" και έβαλε στην ουσία τις βάσεις για να πάρει το πρωτάθλημα.

Όπως, λοιπόν, αποκαλύπτει η στήλη του σκύλου στο Twitter, "Sdog Pick n' Scroll", ένας πρωτοκλασάτος παίκτης των "ερυθρολεύκων" είπε σε διεθνή ρέφερι του αγώνα πως… "πήγαινε να παίξεις εσύ στην Εθνική στη Σλοβενία"! Δεν μπορούμε να ερμηνεύσουμε ακριβώς το νόημα της συγκεκριμένης δήλωσης, γιατί μπορεί να ειπώθηκε πάνω στην ένταση από τον αγώνα. Ωστόσο, πάντα μετά τους τελικούς υπάρχουν παράπλευρες απώλειες για την Εθνική ομάδα, η οποία στο τέλος είναι αυτή που βγαίνει χαμένη απ΄ όσα γίνονται ανάμεσα στου δύο "αιωνίους".
Να δούμε, λοιπόν, αν θα "σκάσει" τις επόμενες ώρες κάποιο θέμα για το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα. Ο σκύλος έχει τα αυτιά του σηκωμένα και περιμένει τις εξελίξεις για να σας ενημερώσει, όπως πάντα, πρώτος. Πάντως, να ξέρετε ότι ήδη τα συγκεκριμένα λόγια του διεθνούς άσου έχουν "ανάψει φωτιές" στους κόλπους της Εθνικής…     
πηγή: sportdog.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: