Παρασκευή 14 Ιουνίου 2013

Γκόγκιτς: «Από λάθη δικά μας»

Για τα λάθη των παικτών του και την εικόνα της ομάδας έκανε λόγο ο Σίνισα Γκόγκιτς μετά το τέλος του αγώνα. "Δυστυχώς, μέχρι το πρώτο γκολ, σταθήκαμε καλά, είχαμε κατοχή, προσπαθήσαμε να τρυπήσουμε τον Ολυμπιακό από τα αριστερά με Σιατραβάνη και Ισαάκ. Δεν βγήκανε καλές σέντρες, δεν είχαμε καλά τελειώματα. Κι εκεί που το παιχνίδι ήταν στην αρχή, κάναμε χοντρό λάθος στο κέντρο, ο Ολυμπιακός βγήκε κόντρα επίθεση και έβαλε πρώτος γκολ.

Δυστυχώς, γρήγορα ήρθε και το δεύτερο γκολ από δικό μας λάθος. Δυστυχώς, και τα τέσσερα γκολ κάναμε εμείς λάθη. Ο Ολυμπιακός παίζει, είναι γνωστό, κόντρα επίθεση και μετά το 2-0 έπρεπε να ρισκάρω. Δεν είχαμε δύναμη και καθαρό μυαλό. Οι σέντρες μας ήταν εύκολες για τον τερματοφύλακα. Συγχαρητήρια στον Βόλο. Απόλυτα δίκαιη η νίκη. Οι απουσίες των δύο ποιοτικών παικτών στο κέντρο έδειξαν ότι δεν είχαμε στο κέντρο τον παίκτη που χρειάζεται" είπε και συνέχισε:

"Είχαμε τις απουσίες του Τάι και του Ουκάρ, τον τραυματισμό του Τσερκέζου και προσπαθήσαμε με τα παιδιά που είναι έτοιμα, να κάνουμε το όνειρο. Ηταν σκληρό το παιχνίδι από την αρχή και ο διαιτητής δεν έδινε κάρτες, όταν ο παίκτης πάει στον άλλον παίκτη και όχι στην μπάλα. Κι αυτό γίνεται στην Ελλάδα. Εμείς θα προσπαθήσουμε στα επόμενα παιχνίδια να κάνουμε καλά παιχνίδια. Να δούμε και κάποιους παίκτες. Αν κάνεις τέσσερα χοντρά λάθη, σε μια έμπειρη ομάδα, με έμπειρους παίκτες το πληρώνεις. Ψηλά το κεφάλι".

Δεν υπάρχουν σχόλια: