Παρασκευή 30 Ιανουαρίου 2015

Οι… παγκίτες του All Star Game!

Μετά την απόφαση του κοινού για τους βασικούς, οι προπονητές του ΝΒΑ επέλεξαν τους αναπληρωματικούς του All Star Game που θα γίνει στις 15/2. Οι παρουσίες και οι απουσίες.

Οι… παγκίτες του All Star Game
Συμπληρώθηκαν τα ρόστερ των ομάδων για το All Star Game που θα γίνει στις 15 Φεβρουαρίου στη Νέα Υόρκη. Μετά την επιλογή των βασικών Ανατολής και Δύσης από το κοινό, οι προπονητές του ΝΒΑ επέλεξαν τους αναπληρωματικούς των ομάδων.

Στην Ανατολή τους «πενταδάτους» Τζον Γουόλ (Ουίζαρντς), Κάιλ Λάουρι (Ράπτορς), Λεμπρόν Τζέιμς (Καβαλίερς), Καρμέλο Άντονι (Νικς) και Πάου Γκασόλ (Μπουλς) θα πλαισιώσουν οι Κάιρι Ίρβινγκ (Καβαλίερς), Τζίμι Μπάτλερ (Μπουλς), Ντουέιν Ουέιντ, Κρις Μπος (Χιτ), Πολ Μίλσαπ, Αλ Χόρφορντ και Τζεφ Τιγκ (Χοκς).

Στη Δύση πέρα από τους βασικούς Στεφ Κάρι (Ουόριορς), Άντονι Ντέιβις (Πέλικανς), Μπλέικ Γκρίφιν (Κλίπερς) και Μαρκ Γκασόλ (Γκρίζλις)-και ενώ εκκρεμεί ποιος θα κληθεί να αντικαταστήσει τον τραυματία Κόμπι Μπράιαντ-οι «ρεζέρβες» θα είναι οι Κρις Πολ (Κλίπερς), Τζέιμς Χάρντεν (Ρόκετς), Κλέι Τόμπσον (Ουόριορς), Ράσελ Γουέστμπρουκ, Κέβιν Ντουράντ (Θάντερ), ΛαΜάρκους Όλντριτζ (Μπλέιζερς) και Τιμ Ντάνκαν (Σπερς).

Αίσθηση προκάλεσε η απουσία των ΝτεΜάρκους Κάζινς (Κινγκς) και Ντέμιαν Λίλαρντ (Μπλέιζερς). Πάντως αμφότεροι, μαζί με τον Μάικ Κόνλεϊ (Γκρίζλις) ίσως κληθούν αντί του Κόμπι Μπράιαντ.

Για τους Τιγκ, Μπάτλερ και Τόμπσον είναι το πρώτο τους All Star Game, ενώ ο Τιμ Ντάνκαν θα φτάσει τα 15 (ρεκόρ τα 19 του Τζαμπάρ και δεύτερος είναι ο Κόμπι με 17), ενώ την ενδέκατη συμμετοχή τους θα καταγράψουν Λεμπρόν και Ουέιντ. Πάντως ο τελευταίος λόγω τραυματισμού ίσως απουσιάσει και τη θέση του διεκδικούν οι Μπράντον Νάιτ (Μπακς) και Κάιλ Κόρβερ (Χοκς).

View image on Twitter
East Conf. @NBAAllStar Reserves! @Teague0 @KyrieIrving @JimmyButler @DwyaneWade @chrisbosh @Paulmillsap4 @Al_Horford
 
 
View image on Twitter
West Conf. @NBAAllStar Reserves! @CP3 @JHarden13 @KlayThompson @RussWest44 @KDTrey5 @aldridge_12 & Tim Duncan
 
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: