Παρασκευή 30 Ιανουαρίου 2015

Αναστασίου: «Δεν κάναμε τίποτα»

Πλήρως απογοητευμένος απ’ τη νοοτροπία και την εμφάνιση των παικτών δήλωσε ο Γιάννης Αναστασίου μετά τον οδυνηρό αποκλεισμό του Παναθηναϊκού. «Δεν κάναμε τίποτα, δεν δικαιούμασταν κάτι», πρόσθεσε.

Αναστασίου: «Δεν κάναμε τίποτα»
Ψύχραιμος, αλλά και πικραμένος απ’ τον αποκλεισμό του Παναθηναϊκού στο Κύπελλο εμφανίστηκε ο Γιάννης Αναστασίου.

Για πρώτη φορά ο κόουτς του τριφυλλιού έκανε λόγο για λάθος νοοτροπία των παικτών του και είπε το… προφανές, πως η ομάδα του δεν έκανε τίποτα στον αγωνιστικό χώρο (μία τελική στο ματς) και μοιραία ήρθε η ήττα-σοκ απ’ την Ξάνθη που άφησε τους κατόχους του τίτλου εκτός διοργάνωσης.

«Δεν παίξαμε καθόλου σήμερα, δεν δημιουργήσαμε φάσεις, δεν κάναμε τίποτα. Είναι σημαντικό να ‘χεις σωστή νοοτροπία, εμείς όμως δυστυχώς δεν το είχαμε αυτό. Είμαι απογοητευμένος από τη νοοτροπία που έδειξαν οι παίκτες μου και το λέω πρώτη φορά. Παιχνίδια εύκολα δεν υπάρχουν, η Ξάνθη νίκησε δίκαια. Είναι κρίμα, δεν δικαιούμασταν όμως κάτι παραπάνω με βάση την εικόνα μας στο γήπεδο. Όλα παίζουν ρόλο σε έναν αγώνα, αλλά… τι να λέμε τώρα (σ.σ αναφερόμενος στην αποβολή του Μπεργκ και στο κατά πόσο επηρέασε). Δυστυχώς είμαστε εκτός Κυπέλλου και πρέπει να είμαστε πιο σοβαροί και συγκεντρωμένοι στο μέλλον», χαρακτηριστικά τα λόγια του Αναστασίου στην κάμερα του OTE.

Δεν υπάρχουν σχόλια: