Παρασκευή 30 Ιανουαρίου 2015

Αναστασίου: «Δεν γίναμε ξαφνικά Μπαρτσελόνα ή Ρεάλ»

Ο Γιάννης Αναστασίου δήλωσε απογοητευμένος από την εμφάνιση αλλά και τον αποκλεισμό απέναντι στην Ξάνθη, όμως στάθηκε στην ανάγκη άμεσης ανάκαμψης από τους παίκτες του Παναθηναϊκού.

Αναστασίου: «Δεν γίναμε ξαφνικά Μπαρτσελόνα ή Ρεάλ»

Τέλος ζήτησε την συμπαράσταση του κόσμου και στα επόμενα ματς, ενώ δεν θέλει να σχολιάσει κάτι σχετικά με τον Μέντες και την αποβολή του.

Αναλυτικά:

«Μετά το 1-1 της Ξάνθης και έχοντας δει τι είχε συμβεί στο Κύπελλο, θέλαμε να αποφύγουμε οποιαδήποτε έκπληξη εις βάρος μας. Δυστυχώς δεν κάναμε τίποτα από όσα είπαμε και γενικά η απόδοσή μας σαν ομάδα δεν έπιασε τα στάνταρ που συνήθως έχουμε στη Λεωφόρο. Δεν δημιουργήσαμε τίποτα. Μετά την αποβολή κάπως συσπειρωθήκαμε ως ομάδα αλλά δεν νομίζω ότι πρέπει να φτάνουμε σε αυτό το σημείο για να δουλέψουμε.

Διαλέξαμε να παρατάξουμε μια αρκετά έμπειρη ομάδα για να μπορέσουμε να διαχειριστούμε σωστά το παιχνίδι και να πάρουμε την πρόκριση. Δυστυχώς η απόδοσή μας δεν ήταν αυτή που έπρεπε. Είναι άσχημο αυτό που συμβαίνει. Είναι στιγμές που δεν θέλεις να συμβούν σε σένα και το σημαντικό είναι να βρούμε δύναμη να σηκωθούμε. Είπα στα παιδιά ότι όταν δεν δουλεύουμε και δεν ματώνουμε δεν πρόκειται να κερδίσουμε τίποτα και δεν μπορεί να μας χαριστεί κανείς. Σήμερα δεν ματώσαμε και είναι άσχημο γιατί μπορείς να χάσεις αλλά όχι με κατεβασμένα τα χέρια.

Δεν υπάρχουν δικαιολογίες. Είπα στα παιδιά και θα συνεχίσω να λέω για τη νοοτροπία. Αν δεν αλλάξουμε νοοτροπία, δεν θα έλεγα όλοι μας… Δεν γίναμε ξαφνικά Μπαρτσελόνα, Ρεάλ Μαδρίτης. Έχουμε πολύ δρόμο μπροστά μας και έχουμε αδυναμίες. Μόνο όταν δουλεύουμε όλοι μαζί σαν ομάδα έχουμε δυνατότητες και μπορεί να γίνει κάτι. Όταν υπάρχει υπεροψία και υποτίμηση αντιπάλου μας έχει κοστίσει και θα συνεχίσει να κοστίζει. Θέλω να πω και κάτι για τον κόσμο. Καταλαβαίνω την αντίδραση και την απογοήτευση του κόσμου αλλά είναι σημαντικό ότι η ομάδα τους χρειάζεται σε κάθε παιχνίδι. Να συνεχίσουν να στηρίζουν την ομάδα γιατί έχει πολύ δρόμο ακόμη η ομάδα. Είναι σημαντικό να παραμένουμε όσο μπορούμε κόσμιοι».

Για τον Μέντες: «Δεν θα ήθελα να πω κάτι για τον Μέντες. Ό,τι είχα να πω το είπα στα αποδυτήρια. Σίγουρα ένας παίκτης μπορεί να έχει κακή μέρα αλλά όταν δουλεύεις σαν ομάδα πολλές φορές το κενό δεν φαίνεται».

Δεν υπάρχουν σχόλια: