Παρασκευή 30 Ιανουαρίου 2015

«Κάζο» για Σεβίλλη, πρόκριση για Μπιλμπάο!!

Δεν κατάφερε να «ανατρέψει» το 1-3 της πρώτης αναμέτρησης κόντρα στην Εσπανιόλ η Σεβίλλη και με το 1-0 που σημείωσε κόντρα στους Καταλανούς, έμεινε εκτός ημιτελικών του Copa Del Rey.

Η Σεβίλλη νίκησε 1-0 την Εσπανιόλ στο «Σάντσεθ ΠΙθχουάν», στον δεύτερο μεταξύ τους προημιτελικό του Copa Del Rey, όμως αυτό το σκορ δεν της ήταν αρκετό για να προκριθεί στα ημιτελικά της διοργάνωσης, αφού οι Καταλανοί είχαν επικρατήσει με 3-1 στην πρώτη αναμέτρηση στο «Κορνεγιάλ Πρατ» και, έτσι, πήραν αυτοί το «εισιτήριο» για την τετράδα.

Έτσι, οι κάτοχοι του Europa League θα αρκεστούν στην προσπάθεια να εξασφαλίσουν την έξοδο στο επόμενο Τσάμπιονς Λιγκ, μέσω της Primera Division. Το γκολ που έκρινε την αναμέτρηση σημείωσε μόλις στο 88΄ ο Φιγκέιρα.

Στους «4» οι δυο φορές φιναλίστ του Κυπέλλου UEFA θα αντιμετωπίσουν την Μπιλμπάο του Ερνέστο Βαλβέρδε. Οι Βάσκοι νίκησαν 1-0 τη Μάλαγα στο «Σαν Μαμές» και εκμεταλλεύτηκαν το 0-0 που απέσπασαν την περασμένη εβδομάδα στο «Ροσαλέδα» και, έτσι, «γλύκαναν» τους οπαδούς τους για την άσχημη πορεία στην Primera Division.

Αντίθετα , οι Ανδαλουσιάνοι θα προσπαθήσουν να εξασφαλίσουν την έξοδο στο επόμενο Europa League. Το γκολ που χάρισε την πρόκριση στην Μπιλμπάο σημείωσε ο Αντούριθ στο 48’. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: