Παρασκευή 30 Ιανουαρίου 2015

«Σε κάποιους δεν αρέσει να βρίσκεται ο ΟΦΗ στη Σούπερ Λίγκα»

Έξω φρενών, με την απόφαση της Σούπερ Λίγκας να μην οριστεί το ματς του ΟΦΗ με τον Ατρόμητο εμφανίστηκε ο Νίκος Μαχλάς, αφήνοντας αιχμές για κάποιους που θέλουν να ρίξουν την ομάδα απ’ την κατηγορία.

«Σε κάποιους δεν αρέσει να βρίσκεται ο ΟΦΗ στη Σούπερ Λίγκα»
Καυστικές δηλώσεις σχετικά με την αντιμετώπιση που έχει ο ΟΦΗ έκανε ο Νίκος Μαχλάς, μετά την απόφαση της Σούπερ Λίγκας να μην ορίσει το ματς με τον Ατρόμητο.

Ο αντιπρόεδρος των Κρητικών μίλησε στην κάμερα του Novasports, υποστηρίζοντας πως η ομάδα του δέχεται πόλεμο από κάποιους, ενώ τόνισε πως ο ΟΦΗ δεν θα παραιτηθεί απ’ την προσπάθεια που έχει ξεκινήσει.

Αναλυτικά:
Για τον καταιγισμό εξωαγωνιστικών ζητημάτων: «Άπνοια δεν είχαμε ποτέ. Απ' την μέρα που βγήκα μπροστά και ανέλαβα κάποιες ενέργειες για την ομάδα, δικαιώνομαι και ότι όλα αυτά ισχύουν. Σε κάποιους δεν αρέσει να βρίσκεται αυτή η ομάδα στην Σούπερ Λίγκα. Τους διαβεβαιώνω ότι η ομάδα θα υπάρχει είτε με τον ένα, είτε με τον άλλο τρόπο και είμαστε εδώ για να το παλέψουμε.

Έγινε ένα έκτακτο ΔΣ και αν είναι να πέσουμε θα πέσουμε επειδή το θέλουμε εμείς. Οι μάχες δεν τελείωσαν, είμαστε εδώ και συνεχίζουμε τον αγώνα όσο δεν πάει άλλο».

Για το ματς με τον Ατρόμητο που δεν ορίστηκε: «Την Τετάρτη δέχτηκα ένα τηλεφώνημα από τον δικηγόρο της Σούπερ Λιγκ. Είπε πως είχε άσχημα νέα και πως η ομάδα δέχτηκε ένα χαρτί από τους δύο Ισπανούς Λόπεθ, ότι πρέπει να καταβληθούν τα χρήματα, για να μπορεί να οριστεί το παιχνίδι.

Πολύ απλά, βγάζουν αποφάσεις όπως και όποτε θέλουν. Δεν άρεσε σε πολλούς ότι άρχισε η ομάδα να πληρώνει όπως όφειλε. Δεχόμαστε έναν άδικο και άνισο πόλεμο. Τους είπαμε ότι είμαστε διατεθειμένοι να πληρώσουμε, αλλά αυτή τη στιγμή, δεν μπορούμε να βρούμε 55.000 ευρώ, μεσημέρι Τετάρτης, λίγες ώρες πριν κλείσουν οι τράπεζες, για να ολοκληρωθεί η διαδικασία, είναι πολύ δύσκολο.

Εγώ δεν θα εκβιαστώ από κανέναν, εμείς ξέρουμε ότι θα κάνουμε αυτό που πρέπει νομικά, δεν τα παρατάμε, εάν όμως συνεχιστεί αυτό πολύ εύκολα η οικογένεια του ΟΦΗ θα κάνει μία έκτακτη γενική συνέλευση και θα αποφασίσουμε εμείς εάν η ομάδα θα φύγει απ' το πρωτάθλημα ή όχι, όχι αυτοί».

Για τον καταιγισμό προσφυγών που έγιναν: «Είναι να γελάς απ' τα νεύρα, γιατί κάνεις μια τεράστια προσπάθεια, δέχεσαι να πληρώνεις, σε δύο βδομάδες έχουμε δώσει πάνω από 300.000 ευρώ, αλλά αυτό δεν τους αρέσει, γιατί θέλουν να μας έχουνε υποταγμένους. Εδώ και ένα χρόνο η ομάδα δεν πλήρωνε αυτό που είχε υπογράψει, γιατί τότε οι κύριοι αυτοί δεν έβγαζαν στη φόρα όλα αυτά για να μας δείξουν το δρόμο».

Για το ότι η πίεση αυξήθηκε τις τελευταίες μέρες: «Μάλλον δεν τους άρεσε που εγώ βγήκα μπροστά και είπα ότι το ποδόσφαιρο πρέπει να αλλάξει τακτική και όχι οι ομάδες να ανήκουν σε στρατόπεδα και να υποστηρίζονται από κάποιους και όλοι ξέρουν τι εννοώ. Δεν ξέρω πως γίνεται και δεν βγήκαν όλα στη φόρα στον ΟΦΗ. Ίσως δεν τους άρεσε ο τρόπος που μίλησα. Ίσως θεωρούν ότι επειδή έφυγε η Νίκη Βόλου πρέπει να φύγει και ο ΟΦΗ; Δεν ξέρω. Όλα είναι μέσα στο παιχνίδι. Δεν σκέφτονται το όφελος του πρωταθλήματος. Γι' αυτό μας κοροϊδεύουν όλοι και είμαστε το χειρότερο πρωτάθλημα».

Για το αν μπορούν οι βαθμοί που αφαιρέθηκαν να επιστρέψουν στον ΟΦΗ: «Δεν θα αφήσω να μας εκβιάζουν. Δεν θα ανεχτώ τίποτα άλλο. Δεν είπαμε να μην πληρώνουμε αλλά ζητήσαμε να πάρουμε λίγο οξυγόνο και να πάρουμε αυτό που μας αξίζει. Αρχικά, αυτό που έγινε με τους Ισπανούς έγινε βάσει του καταστατικού λάθος, γιατί ο νόμος ορίζει ότι πέντε μέρες πριν πρέπει να έρθει η ενεργοποίηση ποινής με τον Ατρόμητο, οι πέντε μέρες δεν ήταν ποτέ, ήταν τέσσερις. Γιατί δεν κοιτάνε το νόμο και μόνο ότι τους συμφέρει και γιατί δεν μας έδωσαν μία ευκαιρία την Πέμπτη να πληρώσουμε; Εμείς τους είπαμε να καταθέσουμε τα χρήματα στον λογαριασμό τους. Οπότε κοιτάζουν πως θα εξοντώσουν τον ΟΦΗ.».

Για το αν υπάρχει περίπτωση να μην οριστούν τα επόμενα παιχνίδι: «Το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ είναι διαφορετικό. Το επόμενο ματς με τον Ατρόμητο μπορούμε να το παίξουμε κανονικά. Αν όμως ισχύει αυτό, θα το αποφασίσουμε μόνοι μας. Η οικογένεια του ΟΦΗ θα αποφασίσει εάν θα μείνει ή αν θα φύγει».

Για το αν υπάρχει πρόθεση για συνέχεια: «Για ποιο λόγο να πληρώσουμε εάν δεν θέλαμε να συνεχίσουμε στο πρωτάθλημα; Θέλουμε να συνεχίσουμε να παλεύουμε και απ' την ώρα που ανέλαβα είπα ότι θα φέρω εις πέρας αυτό που ανέλαβα». \

Για το αν προλαβαίνει ο ΟΦΗ να ανασυνταχθεί και αν υπάρχουν άνθρωποι να στηριχθεί οι προσπάθεια:«Έχουμε λίγα και καλά άτομα, όλα τα προλαβαίνουμε εάν μας αφήσουν».

Δεν υπάρχουν σχόλια: