Παρασκευή 30 Ιανουαρίου 2015

Απίστευτο: Τα παιδιά του Φοφόνκα τραγουδούν στον αέρα «Ηρακλάρα»! (AUDIO)

Εκπληκτικός Εντερσον Φοφόνκα στο Αθλητικό Metropolis! O Βραζιλιάνος πρώην επιθετικός του Ηρακλή μίλησε από την Ουρουγουάη στο κορυφαίο αθλητικό ραδιόφωνο της Βόρειας Ελλάδας και την εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» για το πώς είδε την πρόκριση των «κυανολεύκων» επί του Αστέρα, αλλά και τη γενικότερη πορεία της ομάδας.

Η κορυφαία στιγμή όμως της συνέντευξης ήταν στο τέλος, όταν τα παιδιά του πήραν το τηλέφωνο και τραγούδησαν «Ηρακλάρα... ομαδάρα». Κάτι που δείχνει και την οικογενειακή γαλούχηση του «Φόφο» υπέρ του Ηρακλή...

Ο Φοφόνκα τόνισε μεταξύ άλλων:

«Ο κόσμος ήταν τρελαμένος για αυτό το παιχνίδι εξαιτίας όσων είχαν γίνει με την Τρίπολη πριν από τέσσερα χρόνια. Ευτυχώς τα κατάφερε η ομάδα και γύρισε με μια μεγάλη πρόκριση. Πρώτος στόχος για φέτος είναι η άνοδος, αλλά το Κύπελλο είναι καλό για να πιστέψει ο κόσμος ότι η ομάδα μπορεί. Νομίζω ότι είναι η σειρά του Ηρακλή φέτος για να ανέβει στη Σούπερ Λιγκ. Το σημαντικό είναι ο κόσμος να μείνει κοντά στην ομάδα και να μπει με πλεονέκτημα στα πλέι-οφ. Ο κόσμος διψάει για κάτι μεγάλο στον Ηρακλή και πιστεύω πως φέτος θα τα καταφέρει.

Ο Περόνε ήταν πολύ καλός παίκτης και τον θυμάμαι από τότε που ήταν στην Καλαμαριά. Ξέρει να βάζει γκολ και είναι πολύ καλός. Δεν ξέρω πώς είναι τώρα, αλλά πιστεύω ότι αν τον είχε από πέρυσι ο Ηρακλής ίσως ανέβαινε. Ο Ρομάνο επίσης είναι πολύ καλός.

Τα γήπεδα εδώ στην Ουρουγουάη όπου προπονώ τα παιδιά τα έχω ονομάσει Hercules και πάνε καλά. Ο μεγάλος γιος μου θα γίνει 9 ετών σε λίγο καιρό. Τα παιδιά μου αγαπάνε τα ποδόσφαιρο και τους δείχνω στο βίντεο παλιές στιγμές του Ηρακλή».

Ακούστε τη συνέντευξη και στο τέλος της τη στιγμή του τραγουδιού

Upload Audio - Download Music - Psy -Gangnam style

*Πηγή: metrosport.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: