Παρασκευή 30 Ιανουαρίου 2015

Υποψήφιος ο Πρίγκιπας Αλί με τις «ευλογίες» της FA!!

Η FA κατέθεσε και επισήμως την υποψηφιότητα του Πρίγκιπα Αλί Μπιν Αλ Χουσεΐν της Ιορδανίας για την προεδρία της FIFA, την ώρα που ο Νταβίντ Ζινολά έκανε πίσω όσον αφορά την θέση.
Η απόφαση της αγγλικής ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας ήρθε να επιβεβαιώσει τα δημοσιεύματα που την ήθελαν να προτείνει τον 39χρονο, που από τις 6 Ιανουαρίου 2011 ήταν ο Αντιπρόεδρος της FIFA στην Ασία.
«Συμφωνήσαμε να θέσουμε επισήμως τον Πρίγκιπα Αλί της ιορδανικής ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας, ενώ θεωρούμε ενθαρρυντικό το μήνυμα του Μίτσελ φαν Πράαγκ (σ.σ επίσης υποψήφιος για την προεδρία).
Πλέον περιμένουμε την επίσημη επιβεβαίωση της FIFA και ανυπομονούμε να δούμε όλα όσα έχουν να προτείνουν οι υποψήφιοι των εκλογών της 29ης Μαΐου» ανέφερε ο Γκρεγκ Ντάικ, πρόεδρος της FA.
Παράλληλα, ο Γάλλος διεθνής και πρώην ποδοσφαιριστής (αγωνίστηκε στην Αγγλία για λογαριασμό των Νιούκαστλ, Τότεναμ, Άστον Βίλα και Έβερτον) Νταβίντ Ζινολά δεν πρόκειται να είναι υποψήφιος καθώς δεν κέρδισε την ψήφο εμπιστοσύνης πέντε ποδοσφαιρικών ομοσπονδιών ανά τον κόσμο, όπως και απαιτείται.
Το ενδεχόμενο να είναι υποψήφιος τερμάτισε και ο παγκοσμίου φήμης ατζέντης, Μίνο Ραϊόλα.
*Πηγή: england365.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: