Παρασκευή 30 Ιανουαρίου 2015

Τόμιτς: «Οι ήττες σε κάνουν να μαθαίνεις»


Στην κακή επίθεση του Ολυμπιακού απέδωσε μιλώντας στον NovaΣΠΟΡ FM 94.6 την ήττα από την Εφές στην Κωνσταντινούπολη ο Μίλαν Τόμις, στέλνοντας μήνυμα ανασύνταξης ενόψει συνέχειας.

Τόμιτς: «Οι ήττες σε κάνουν να μαθαίνεις»
Προβληματισμένος παρουσιάστηκε μετά την ήττα του Ολυμπιακού από την Εφές ο Μίλαν Τόμιτς. Ο στενός συνεργάτης του Γιάννη Σφαιρόπουλου, μιλώντας στον NovaΣΠΟΡ FM 94.6 και στον Νίκο Ζέρβα, στάθηκε στις κακές επιθέσεις των «ερυθρόλευκων», οι οποίες του κόστισαν και στην άμυνα.

Παράλληλα, τόνισε πως οι ήττες έχουν διδάγματα για κάθε ομάδα και έριξε το βάρος στα επόμενα παιχνίδια που ακολουθούν.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Μίλαν Τόμιτς στον NovaΣΠΟΡ FM 94.6 και στον Νίκο Ζέρβα:

«Πιστεύω ότι η ήττα οφείλεται στην κακή επίθεση ήμασταν αργοί μας έμενε η μπάλα στα χέρια και έτσι επηρεάστηκε και η άμυνα. Όταν παίρνει ο αντίπαλος τα εύκολα καλάθια μετά είναι δύσκολο να παίξεις άμυνα. Κάναμε αρκετά λάθη, όταν χάνεις πρέπει να τα διορθώνεις και να συνεχίζεις.

Οι ήττες σε κάνουν να μαθαίνεις δεν σημαίνει κάτι ούτε το 4-0 ούτε το 4-1 πρέπει να πηγαίνεις παιχνίδι – παιχνίδι και μετά θα δεις τον δεύτερο γύρο».

Για το ματς με την ΤΣΣΚΑ που ακολουθεί: «Είναι ένα ντέρμπι με δύο πολύ μεγάλες ομάδες παίζουμε στο γήπεδό μας και θα δούμε τι θα γίνει».

Δεν υπάρχουν σχόλια: