Παρασκευή 30 Ιανουαρίου 2015

Στην αγκαλιά της «Μπάρτσα»

Ραντεβού με την ιστορία για την Βιγιαρεάλ, που προκρίθηκε εύκολα στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ισπανίας(1-0 τη Χετάφε εκτός έδρας) για πρώτη φορά στην ιστορία της και θα συναντήσει στην Μπαρτσελόνα.

Στην αγκαλιά της «Μπάρτσα»
Τώρα αρχίζουν τα δύσκολα για την Βιγιαρεάλ. Το «κίτρινο υποβρύχιο» επικράτησε και στην έδρα της Χετάφε με σκορ 1-0 (1-0 και το πρώτο ματς) και πήρε το εισιτήριο για τα ημιτελικά του Κυπέλλου Ισπανίας για πρώτη φορά στην ιστορία της, όπου θα συναντήσει την Μπαρτελόνα.

Το ματς στο «Αλφόνσο Πέρεθ» δεν είχε ιδιαίτερο ρυθμό, αφού οι γηπεδούχοι, που αγωνίζονταν με πολλές αλλαγές, έδειχναν να σκέφτονται περισσότερο το πρωτάθλημα όπου βρίσκονται σε δύσκολη θέση. Η Βιγιαρεάλ αν και ζορίστηκε στο πρώτο 45λεπτο κατάφερε να ανεβάσει την απόδοσή της και στο δεύτερο ημίχρονο ήταν το απόλυτο αφεντικό. Η λύση αν και άργησε, ήρθε τελικά για το «κίτρινο υποβρύχιο» με τον Μορένο να ανοίγει το σκορ στο 78ο λεπτό και να «σφραγίζει» μια εύκολη πρόκριση για την ομάδα του Μαρσελίνο, που δεν χρειάστηκε να πατήσει γκάζι.

Ντεμπούτο για την Βιγιαρεάλ έκανε και ο Τζόελ Κάμπελ, που παραχωρήθηκε ως δανεικός από την Άρσεναλ. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: