Παρασκευή 30 Ιανουαρίου 2015

Ανακοίνωσε Νάκα ο Άρης!!


Τον 21χρονο μεσοεπιθετικό, Στέλιο Νάκα ανακοίνωσε ο Άρης. «Ήρθα σε μια ομάδα με βαριά φανέλα», δήλωσε μετά την υπογραφή του συμβολαίου του.

Ανακοίνωσε Νάκα ο Άρης

«Το Ποδοσφαιρικό Τμήμα του ΑΡΗ ανακοινώνει την απόκτηση του Στέλιου Νάκα.

Ο 21χρονος μεσοεπιθετικός βρέθηκε σήμερα το μεσημέρι στα γραφεία της ομάδας μας και, μετά την συνάντηση που είχε με τον Δημήτρη Καλαϊτζίδη, συμφώνησε να συνεχίσει την καριέρα του στον ΑΡΗ.

Ο Στέλιος Νάκας γεννήθηκε στις 27/01/1994 στον Βόλο, έχει ύψος 1,81 και βάρος 78 κιλά.

Το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας μας ξεκίνησε την καριέρα του από τον Μαγνησιακό. Επόμενος σταθμός ήταν η ομάδα Κ-20 του Ολυμπιακού Βόλου. Τη σεζόν 2011-’12 προωθήθηκε στην πρώτη ομάδα του Ολυμπιακού Βόλου. Στα μέσα της ίδιας αγωνιστικής περιόδου μεταγράφηκε στην Skoda Ξάνθη. Στην ομάδα της Θράκης αγωνίστηκε δύο χρόνια (12 συμμετοχές και 1 γκολ).

Στη συνέχεια παραχωρήθηκε με υποσχετική στον Ηρακλή Ψαχνών (Football League, Νότιος όμιλος), όπου αγωνίζονταν μέχρι πρότινος (10 συμμετοχές και 1 γκολ).

«Ήρθα σε μια ομάδα με βαριά φανέλα»

Μετά την ολοκλήρωση της συμφωνίας, ο Στέλιος Νάκας, δήλωσε στο www.arisfc.gr:

«Είμαι ευχαριστημένος που όλα πήγαν καλά και ολοκληρώθηκε η μετακίνησή μου στον ΑΡΗ. Είχα προτάσεις από αρκετές ομάδες, αλλά επέλεξα να έρθω στον ΑΡΗ. Από τη μια πλευρά ο τρόπος που με προσέγγισαν οι άνθρωποι της διοίκησης και από την άλλη η δυναμική και η ιστορία του ΑΡΗ μέτρησαν καταλυτικά στην απόφασή μου. Γνωρίζω ότι ήρθα σε μια ομάδα με βαριά φανέλα που η θέση της είναι στη Superleague».

Δεν υπάρχουν σχόλια: