Παρασκευή 30 Ιανουαρίου 2015

Τα σενάρια της πρόκρισης στην επόμενη φάση!!

Ο ΠΑΟΚ με την Χίμκι έκανε τη χειρότερη εμφάνισή του στη φάση των «32» του Eurocup, ωστόσο μετά τη νίκη της Καντού επί της Λιμόζ, η υπόθεση  πρόκριση είναι ανοικτή καθώς ακόμα δεν έχει κριθεί απολύτως τίποτα.
 
 
Η Καντού έκανε το 2/2 στην έδρα της, αφού μετά τη σπουδαία νίκη επί της Χίμκι, χθες το βράδυ (28/11) επικράτησε της Λιμόζ με 68-57 και έτσι πλέον έχει ρεκόρ 2-2 στον όμιλο. Το ίδιο αριθμό νικών-ηττών έχει και η Λιμόζ, η Χίμκι είναι πρώτη με 3-1 ενώ ο ΠΑΟΚ βρίσκεται στην τελευταία θέση με 1-3.


Παρόλα αυτά η πρόκριση παραμένει ανοικτή, δεδομένου ότι ο ΠΑΟΚ υποδέχεται την επόμενη αγωνιστική την Λιμόζ στο Παλατάκι και την τελευταία αγωνιστική πηγαίνει στην έδρα της Καντού. Για να παραμείνει «ζωντανός» θα πρέπει να νικήσει την Λιμόζ και αν μπορέσει να καλύψει τη διαφορά των 12 πόντων από την ήττα στην Γαλλία και ταυτόχρονα η Καντού να χάσει στην έδρα της Χίμκι, την ίδια αγωνιστική.


Στην τελευταία αγωνιστική των «32», ο ΠΑΟΚ πηγαίνει στην έδρα της Καντού και η Λιμόζ υποδέχεται την Χίμκι. Η ομάδα του Σούλη Μαρκόπουλου θα πρέπει να κερδίσει μέσα στην Ιταλία (εκεί που έχουν χάσει Χίμκι και Λιμόζ) και ταυτόχρονα η Χίμκι να νικήσει στο γήπεδο της Λιμόζ, σε ένα ματς που είναι αρκετά πιθανό, οι Ρώσοι να είναι αδιάφοροι βαθμολογικά…


Σε κάθε περίπτωση, η πρόκριση του ΠΑΟΚ είναι δύσκολη, αλλά όχι και ανέφικτη. Επίσης, η ομάδα δεν εξαρτάται μόνο από τα δικά της αποτελέσματα, αλλά και από αυτά των Καντού και Λιμόζ.


Η αρχή πρέπει να γίνει από την ερχόμενη εβδομάδα με νίκη επί της Λιμόζ. Η αποστολή μόνο εύκολη δεν είναι αφού πρέπει να καλυφθεί και η διαφορά των 12 πόντων, ωστόσο ο ΠΑΟΚ ακόμα έχει ελπίδες για την πρόκριση.
*Πηγή: metrosport.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: