Τρίτη 30 Ιουνίου 2015

«Μόνο ο Γεωργέας έχει αρχ...»

Σε ανάρτηση στον λογαριασμό του στο Facebook προχώρησε ο πρώην παίκτης της Βέροιας, Γκιγιέρμο Πέρεθ, στην οποία παίρνει θέση υπέρ του Γεωργέα, προφανώς για την υπόθεση του αγώνα Ολυμπιακός-Βέροια 3-0

«Μόνο ο Γεωργέας έχει αρχ...»
Σε μια ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook που πρόκειται να συζητηθεί και όχι μόνο, προχώρησε ο πρώην παίκτης της Βέροιας, Γκιγιέρμο Πέρεθ, καθώς… αποθεώνει τον Νίκο Γεωργέα.

Συγκεκριμένα, ο 28χρονος άσος που έχει φορέσει στο παρελθόν τη φανέλα των Βέροια, Πανθρακικού και Λαμίας, έγραψε: «Μόνο Νίκος Γεωργέας έχει αρχ... βλέπω».

Το γεγονός ότι η συγκεκριμένη τοποθέτηση προκύπτει ένα 24ωρο μετά την κατάθεση του Νίκου Γεωργέα στην Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ, στην οποία ο έμπειρος άσος της ΑΕΚ υποστήριξε ότι στο ματς Ολυμπιακός-Βέροια 3-0 (6 Ιανουαρίου 2013) είχε δοθεί εντολή να ηττηθεί η ομάδα της Ημαθίας από τους «ερυθρόλευκους», προκαλεί εύλογους συνειρμούς ότι ο Ισπανός στηρίζει τη θέση του πρώην συμπαίκτη του.

Μάλιστα, στη χθεσινή εκδίκαση της υπόθεσης, μόνο ο Νίκος Γεωργέας ήταν αυτός που κατέθεσε αυτή την εκδοχή, καθώς όλοι οι υπόλοιποι παρόντες αρνήθηκαν ότι συνέβη το οτιδήποτε στον εν λόγω αγώνα.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι στο ματς της 6ης Ιανουαρίου ο Γκιγιέρμο Πέρεθ αγωνίστηκε και στα 90 λεπτά του αγώνα. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: