Τρίτη 30 Ιουνίου 2015

«Την Παρασκευή ανακοινώνεται ο Αρντά Τουράν»

Θέμα χρόνου αποτελεί η μετακόμιση του Αρντά Τουράν από τη Μαδρίτη, με τον τελικό προορισμό, όμως, να μένει ακόμα άγνωστος και όπως τόνισε ο μάνατζέρ του όλα θα γνωστοποιηθούν την Παρασκευή.

«Την Παρασκευή ανακοινώνεται ο Αρντά Τουράν»
Αποδεκτό έγινε το αίτημα μεταγραφής που κατέθεσε ο Αρντά Τουράν στη διοίκηση της Ατλέτικο Μαδρίτης και ο Τούρκος αναμένεται άμεσα να ανακοινώσει τον επόμενο σταθμό στην καριέρα του, ώστε να θέσει μια νέα πρόκληση στην καριέρα του.

Όπως τόνισε ο μάνατζέρ του, οι φήμες που θέλουν τον Τούρκο να περνά ιατρικές εξετάσεις από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δεν στέκουν και άμεσα πρόκειται να υπάρξουν ανακοινώσεις.

«Η νέα ομάδα του Αρντά Τουράν θα γίνει γνωστή την Παρασκευή. Όσο σχεδιάζαμε την επόμενη κίνηση για την καριέρα του Αρντά, λάβαμε υπ’ όψιν τα όσα κατάφερε στην Ατλέτικο αυτά τα τέσσερα χρόνια, ώστε να καταλήξουμε στο συμπέρασμα ότι ήταν πράγματι καλή η απόφασή του να αποχωρήσει από τη Μαδρίτη.

Ο παίκτης δεν πρόκειται να ανακοινώσει τίποτα μέχρι να υπογράψει με τη νέα του ομάδα, κάτι που θα γίνει τις επόμενες τέσσερις μέρες. Μόλις ακούσετε το όνομά της, θα καταλάβετε ότι έκανε τη σωστή επιλογή», ανέφερε ο ατζέντης του στο NTV SPOR. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: