Τρίτη 30 Ιουνίου 2015

Με Γκασόλ, Μίροτιτς στο Ευρωμπάσκετ η Ισπανία!!

Ο Μαρκ Γκασόλ είπε το «ναι» στην Ισπανία και θα την ενισχύσει στο Ευρωμπάσκετ, όπως και ο αδερφός του, Πάου. Προτιμήθηκε ο Μίροτιτς από τον Ιμπάκα για τη θέση του «νατουραλιζέ».

Με Γκασόλ, Μίροτιτς στο Ευρωμπάσκετ η Ισπανία
Ανακοινώθηκε η προεπιλογή της Ισπανίας για το Ευρωμπάσκετ (5-20 Σεπτεμβρίου).

Ο Σέρτζιο Σκαριόλο μετά τον Πάου, θα έχει στη διάθεσή του και τον Μαρκ Γκασόλ. Παράλληλα, προτίμησε τον Νίκολα Μίροτιτς αντί του Σερζ Ιμπάκα για τη θέση του νατουραλιζέ. Εκτός, όπως είχε γίνει ήδη γνωστό, θα είναι οι Καλντερόν, Ναβάρο και Ρούμπιο.

Αναλυτικά η 17μελής προεπιλογή: Σέρχιο Γιουλ (Ρεάλ), Κίνο Κολόμ (Μπιλμπάο), Γκιγέμ Βίβες (Βαλένθια), Σέρχιο Ροντρίγκεθ (Ρεάλ), Πάου Ρίμπας (Βαλένθια), Άλεξ Αμπρίνες (Μπαρτσελόνα), Ρούντι Φερνάντεθ (Ρεάλ), Φερνάντο Σαν Εμετέριο (Λαμποράλ Κούτσα), Ντάνι Ντίεθ (Ρεάλ), Τσάβι Ραμπασέδα (Εστουντιάντες), Φελίπε Ρέγες (Ρεάλ), Νίκολα Μίροτιτς (Μπουλς), Πάμπλο Αγκιλάρ (Βαλένθια), Βίκτορ Κλαβέρ (Χίμκι), Μαρκ Γκασόλ (Γκρίζλις), Πάου Γκασόλ (Μπουλς), Γκιγέρμο Ερνανγκόμεθ (Ρεάλ).

Η Ισπανία βρίσκεται στον δεύτερο όμιλο (που θα φιλοξενηθεί στο Βερολίνο) μαζί με Σερβία, Ιταλία, Γερμανία, Τουρκία και Ισλανδία. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: