Τρίτη 30 Ιουνίου 2015

Ψάχνει -και πάλι- τον Πλεξίδα ο Κούγιας!!

Στον… αέρα βρίσκεται και πάλι η αγοραπωλησία της ΠΑΕ ΑΕΛ, καθώς ο Αλέξης Κούγιας προσπαθεί να επικοινωνήσει με τον νυν μεγαλομέτοχο, Βαγγέλη Πλεξίδα, αλλά κάτι τέτοιο δεν έχει καταστεί εφικτό.

Ψάχνει -και πάλι- τον Πλεξίδα ο Κούγιας

Όπως ενημερώνει ο γνωστός ποινικολόγος με δελτίο τύπου, για ακόμα μια φορά ο νυν μεγαλομέτοχος των «βυσσινί» έχει εξαφανιστεί μην απαντώντας σε κλήσεις, μηνύματα και e-mail.

Αναλυτικά το Δελτίο Τύπου:
«Σας αποστέλλω αντίγραφο του e-mail, το οποίο απέστειλα χτες το βράδυ, 29/6/2015 στις 19:37, στον κ. Βαγγέλη Πλεξίδα, μετά από αναμονή 8 ωρών σε προγραμματισμένο από τις 12:05 ραντεβού στο γραφείο μου, όπου ο κ. Βαγγέλης Πλεξίδας σε συνεργασία με τον δικηγόρο του κ. Αλεξίου και σε συνεργασία με τους δικηγόρους του γραφείου μου, οι οποίοι ασχολούνται με τις μεταβιβάσεις εταιρειών, θα καθόριζαν το τυπικό μέρος της μεταβίβασης, δηλαδή τη σύνταξη του περιεχομένου του συμβολαιογραφικού πληρεξουσίου προς εμέ, το οποίο θα υπογράφετο από τους κατόχους των μετοχών, συγγενείς του κυρίου Πλεξίδα, για να μεταβιβάσω όπου εγώ επιθυμώ τις μετοχές, και θα καθόριζαν τις λεπτομέρειες της συντάξεως σήμερα το βράδυ του ιδιωτικού συμφωνητικού με νομικούς δεσμευτικούς όρους – απόδειξης, το οποίο θα ανέφερε το ποσό των χρημάτων, το οποίο θα κατεβάλλετο σε μετρητά, ως απόδειξη, και εισεπράχθη, και τα ποσά, τα οποία οφείλονται είτε σε ποδοσφαιριστές είτε σε οποιονδήποτε τρίτο και τα οποία θα αφαιρούνταν από το συνολικό τίμημα της αγοραπωλησίας.

Σημειωτέον ότι επικοινώνησαν με το γραφείο μου δικηγόροι του συνόλου των ποδοσφαιριστών της ΠΑΕ ΑΕΛ, προς τους οποίους οφείλονται ποσά, τα οποία υπερβαίνουν τις 100.000 ευρώ, και μου ανακοίνωσαν ότι, εφόσον δεν εξοφληθούν, τις επόμενες ημέρες θα καταθέσουν προσφυγές.

Ο κ. Βαγγέλης Πλεξίδας μέχρι αυτή τη στιγμή ούτε έχει απαντήσει στο email, το οποίο σας αποστέλλω, ούτε απαντά στα συνεχή τηλεφωνήματα εμού και των συνεργατών του γραφείου μου και κατόπιν όλων αυτών των πρωτοφανών για τα συναλλακτικά ήθη συμπεριφορών έχω αντιληφθεί ότι ο κ. Βαγγέλης Πλεξίδας ουσιαστικά θέλει να καταργήσει τη συμφωνία, είτε γιατί ο ίδιος προσωπικά δεν το επιθυμεί, είτε διότι όλο το σκοτεινό και βρώμικο παρασκήνιο του ποδοσφαίρου, το οποίο τον περιβάλλει όλα αυτά τα χρόνια, είτε αυτός ήταν ιδιοκτήτης των Τρικάλων, είτε ιδιοκτήτης της Λάρισας, δεν επιθυμεί και φοβάται οι μετοχές της ΠΑΕ ΑΕΛ να περιέλθουν στην κατοχή ενός πραγματικά ανεξάρτητου και ισχυρού, επαγγελματικά, οικονομικά και κοινωνικά, προσώπου, το οποίο γνωρίζει την πραγματικότητα του ελληνικού ποδοσφαίρου και το οποίο σαν ηγέτης πλέον μιας πανίσχυρης και ανεξάρτητης οπαδικά και κοινωνικά ομάδος θα αποτελεί το μόνιμο εμπόδιο στις σκοτεινές του παράνομες επιδιώξεις.

Τόσο στην επαγγελματική μου διαδρομή όσο και στην κοινωνική ζωή μου δεν έχω συναντήσει άλλη φορά τέτοιο φαινόμενο προσωπικότητος σαν τον κύριο Πλεξίδα, ο οποίος τη μια μέρα με τόση μεγάλη ευκολία βάζει την υπογραφή του σ’ ένα έγγραφο, σε γνωρίζει με την οικογένειά του (αδέλφια του, σύζυγό του, παιδιά του) και από εκείνη τη στιγμή και μετά εξαφανίζεται, αδιαφορώντας για τις συνέπειες, τις οποίες μπορεί να έχει αυτή η συμπεριφορά του, όταν μάλιστα αυτή η συμπεριφορά έχει σχέση με τη ζωή και τα συναισθήματα των οπαδών μιας πολύ μεγάλης ποδοσφαιρικής ομάδας όπως η ΠΑΕ ΑΕΛ.

Ο άνθρωπος αυτός δεν σέβεται και δεν ντρέπεται ούτε Περιφερειάρχες, ούτε Δημάρχους, ούτε την ίδια του την οικογένεια, ούτε τους οπαδούς της ΠΑΕ ΑΕΛ, ούτε αυτόν με τον οποίο συμφωνεί, και ούτε σκέφτεται τι είναι για το Δικηγόρο Αλέξη Κούγια το γεγονός διαθέσεως τόσου χρόνου για κάτι που ο ίδιος έχει αποφασίσει να μην ολοκληρώσει.

Δυστυχώς μετά από όλες αυτές τις εξελίξεις και με δεδομένο ότι ο χρόνος δεν επαρκεί για τη δημιουργία μιας ομάδας αντάξιας της ΠΑΕ ΑΕΛ και των προοπτικών της, είμαι αναγκασμένος να διακόψω κάθε επαφή με το συγκεκριμένο άνθρωπο, ευχαριστώντας συγχρόνως τον Περιφερειάρχη Θεσσαλίας κύριο Αγοραστό, το Δήμαρχο Λάρισας κύριο Αποστόλη Καλογιάννη, το Θωμά Κυπαρίσση, με τον οποίο τις τελευταίες ημέρες κάναμε όλο το σχεδιασμό, τον Πρόεδρο και το ΔΣ της Ερασιτεχνικής ΑΕΛ, αλλά και όλους τους επιχειρηματίες της Λάρισας, με τους οποίους σχεδιάσαμε το μέλλον.

Αθήνα, 30/6/2015
Με εκτίμηση
Αλέξιος Κούγιας»

Αναλυτικά το e-mail:
«Βαγγέλη λόγω της δικής σου υπαιτιότητος, αφού σε περίμενα στο γραφείο μου έως τις 17:00 της σήμερον, δεν πραγματοποιήθηκε το προγραμματισμένο ραντεβού μας ώστε να καθορίσουμε τις λεπτομέρειες για την υπογραφή αύριο το βράδυ στα Τρίκαλα των οριστικών συμβολαίων της μεταβίβασης της ΠΑΕ ΑΕΛ είτε όλων των μετοχών, είτε του πλειοψηφικού μέρους των επιταγών που συμφωνήσαμε και της καταβολής σε εσέ, παρά το ότι σήμερα οι τράπεζες είναι κλειστές.

Έχεις πάλι εξαφανιστεί και δεν απαντάς στα τηλεφωνήματά μου και αυτό σήμερα είναι αδικαιολόγητο γιατί και το ραντεβού ήταν καθορισμένο για τις 13:00 σήμερον και γνωρίζω ότι βρισκόσουν στην Αθήνα.

Σε παρακαλώ με δεδομένο ότι μαζί υπογράψαμε την ανακοίνωση της συμφωνίας να επικοινωνήσεις μαζί μου για να γνωρίζω και εγώ εάν θα είμαι αύριο στα Τρίκαλα ή άλλαξε κάτι.

Παρακαλώ όπως η απάντηση σου να είναι μέσω email για να είναι αναμφισβήτητη.

Αθήνα 29/6/2015
Με εκτίμηση
Αλέξιος Κούγιας»

Δεν υπάρχουν σχόλια: