Τρίτη 30 Ιουνίου 2015

Οι μετοχές της «Αγια-Σοφιάς»

Στα χέρια των φίλων της ΑΕΚ που συμμετείχαν στην Α.Μ.Κ της εταιρείας «Δικέφαλος» για την κατασκευή του γηπέδου στη Νέα Φιλαδέλφεια περνούν από αύριο οι ονομαστικές μετοχές, όπως ανακοίνωσε η ΠΑΕ.

Οι μετοχές της «Αγια-Σοφιάς»
Σημαντική μέρα θα είναι η αυριανή για όλους όσοι αγόρασαν μετοχές της εταιρείας «Δικέφαλος ΑΕ» που είναι υπεύθυνη για την κατασκευή του γηπέδου της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Και αυτό διότι οι περίπου 10.000 κόσμου που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα, του Δημήτρη Μελισσανίδη είτε μέσω αγοράς εισιτηρίου διαρκείας, είτε συμμετέχοντας στην Αύξηση Μετοχικού Κεφαλαίου της εταιρείας, θα πάρουν στα χέρια τους τις μετοχές τους.

Στην χθεσινή Γ.Σ. της εταιρείας, αποφασίστηκε να τυπωθούν οι μετοχές, προκειμένου οι φίλοι της ομάδας να έχουν στην κατοχή τους την απόδειξη της συμμετοχής τους στην κατασκευή του γηπέδου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ:

«Πραγματοποιήθηκε χθες η πρώτη τακτική γενική συνέλευση των μετόχων της «Δικέφαλος 1924 Κατασκευαστική ΑΕ». Από αύριο Τετάρτη και από τα γραφεία της ΠΑΕ ΑΕΚ στο Ολυμπιακό Στάδιο θα παραδίδονται οι ονομαστικές μετοχές της «Δικέφαλος» στους περίπου 10.000 φίλους της ΑΕΚ, που συμμετείχαν στην αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της εταιρίας. Παρακαλούνται οι μέτοχοι να προσέρχονται στις ώρες λειτουργίες των γραφείων της ΠΑΕ ΑΕΚ από τις 10.00 το πρωί έως τις 17.00 το απόγευμα».

Δεν υπάρχουν σχόλια: