Τρίτη 30 Ιουνίου 2015

Κοντά σε Τζέκο η Ρόμα!

Σε προφορική συμφωνία έχουν έρθει η Ρόμα με τον Έντιν Τζέκο και πλέον οι «τζιαλορόσι» καλούνται να τα βρουν με τη Μάντσεστερ Σίγι για την απόκτηση του Βόσνιου επιθετικού.

Κοντά σε Τζέκο η Ρόμα
Στην Ιταλία και τη Ρόμα συγκεκριμένα θα συνεχίσει την καριέρα του ο Έντιν Τζέκο, σύμφωνα με δημοσιεύματα στη γειτονική χώρα.

Συγκεκριμένα, το «Sky Sport Italia» υποστηρίζει ότι ο ιταλικός σύλλογος συμφώνησε προφορικά με τον Βόσνιο επιθετικός και πλέον εκείνο που απομένει είναι να τα βρει και με τη Μάντσεστερ Σίτι.

Το ρεπορτάζ του ιταλικού δικτύου αναφέρει πως η πληροφορία προήλθε από τον συμπατριώτη του Τζέκο, Μίραλεμ Πιάνιτς, ο οποίος αποκάλυψε πως ο 29χρονος φορ θα ήθελε να παίξει στους «τζιαλορόσι», ακόμα και αν χρειαστεί να μειωθούν οι ετήσιες αποδοχές του.

Παράλληλα, στο ίδιο ρεπορτάζ αναφέρεται πως ο διεθνής άσος θα υπογράψει πενταετές συμβόλαιο συνεργασίας έναντι 4,5 εκατ. ευρώ, ενώ αυτή τη στιγμή στους «πολίτες» αμείβεται με 5,5 εκατ. ευρώ το χρόνο.

Από την πλευρά του, ο βρετανικός σύλλογος δεν δείχνει αρνητικός στο ενδεχόμενο να δώσει τον Τζέκο, πόσω μάλλον αν αποκτήσουν τον Άντεμ Λιάγιτς ως έμψυχο αντάλλαγμα. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: