Τρίτη 30 Ιουνίου 2015

Πρόταση - μαμούθ για Πετρόπουλο!!

Πρόταση από ομάδα της ανατολικής Ευρώπης με πολύ ευνοϊκούς οικονομικούς όρους δέχθηκε ο Αντώνης Πετρόπουλος, προσφορά όμως που δεν έγινε δεκτή για πολύ συγκεκριμένους λόγους.

Πρόταση - μαμούθ για Πετρόπουλο!
Ελεύθερος στην αγορά κυκλοφορεί ο Αντώνης Πετρόπουλος που έμεινε ελεύθερος από την Καλλονή και το βιογραφικό του βοηθά στο να μπορεί να επιλέξει εκείνος τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Στο πλαίσιο αυτό, ο υψηλόσωμος επιθετικός μέσα στις υπόλοιπες προσφορές που έχει δεχθεί (σε επίσημο και ανεπίσημο επίπεδο), του κατατέθηκε σύμφωνα με πληροφορίες του sport-fm.gr επίσημη πρόταση και από ομάδα της ανατολικής Ευρώπη, ύψους 350.000 ευρώ ετησίως.

Παρ’ όλα αυτά, η προσφορά δεν έγινε αποδεκτή από τον ποδοσφαιριστή, καθώς δεν τον ικανοποιούσε ούτε η χώρα στην οποία εδράζει ο σύλλογος ενώ πάντα το κλίμα τη δεδομένη χρονική συγκυρία στην περιοχή δεν είναι και το πλέον ελκυστικό για έναν επαγγελματία ποδοσφαιριστή.

Σε κάθε περίπτωση, η πλευρά του παίκτη του ποδοσφαιριστή δεν βιάζεται να επιλέξει την επόμενη ομάδα της καριέρας του, θέλοντας να κάνει την καλύτερη δυνατή επιλογή.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: