Τρίτη 30 Ιουνίου 2015

Η μεταγραφή του καλοκαιριού δεν θα είναι ο Εσιέν…!!

Ο Κώστας Νικολακόπουλος γράφει στο blog του στο Gazzetta για τις ανησυχίες επί των μεταγραφικών του Ολυμπιακού.  
Κάποιοι θεωρούν ότι επειδή εκθειάζω μεταγραφικά αποκτήματα του Ολυμπιακού, όχι από τα λεγόμενα «πρώτης γραμμής», καλλιεργώ και καλά έδαφος για μεταγραφές όχι υψηλού επιπέδου αυτό το καλοκαίρι από πλευράς των πρωταθλητών Ελλάδας.
ADVERTISEMENT
Λάθος. Απλά πιστεύω ότι ορισμένα από αυτά τα παιδιά (Μαρτίνες, Γιαννιώτας, Κολοβός, Τσανδάρης, Λόρια, Μπεν κ.α.) μπορούν να δώσουν πράγματα στον Ολυμπιακό. Όπως είχε πάρει πράγματα ο Ολυμπιακός για παράδειγμα από τον Αμπντούν, τον Ολαϊτάν και φυσικά από τους Μανιάτη, Μανωλά, Σιόβα, Σάμαρη κ.α.
Αυτό, όμως, δεν σημαίνει ότι ο Ολυμπιακός δεν θα κάνει και ακόμη πιο δυνατές και θεαματικές κινήσεις για  να ενισχύσει το ρόστερ του. Πράγματι η συγκυρία είναι πολύ δύσκολη για την Ελλάδα και θα επηρεάσει πολλά πράγματα και στο ποδόσφαιρο μας. Όμως, ο Ολυμπιακός έχει δυναμική, που δεν έχει κανείς άλλος σύλλογος στην Ελλάδα. Έχει Τσάμπιονς Λιγκ μπροστά του. Και δεν θα πάει έτσι ο Ολυμπιακός στο Τσάμπιονς Λιγκ.
Ποιος έφερε Αφελάϊ, Αμπιντάλ, Κασάμι πέρσι.
Σαβιόλα, Τσόρι, Ρομπέρτο και Κάμπελ πρόπερσι.
Ριέρα κι Ιμπαγάσα πιο πριν κλπ, κλπ.
Ο Παναθηναϊκός καλά κάνει και προχωράει το μεταγραφικό του σχεδιασμό, έχοντας να παίξει προκριματικά Τσάμπιονς Λιγκ σε ένα μήνα από σήμερα. Καλά κάνει κι έφερε τον Εσιέν, ένα πράγματι πολύ σημαντικό όνομα του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου.
Αλλά εγώ λέω ότι η μεταγραφή του καλοκαιριού δεν θα είναι ο Εσιέν. Πάλι ο Ολυμπιακός θα την κάνει…

*Πηγή: gazzetta.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: