Τρίτη 30 Ιουνίου 2015

Οι πρώτες εικόνες από το νέο «Στάμφορντ Μπριτζ»! (pics)

Εντός της ημέρας, ο Ρομάν Αμπράμοβιτς αναμένεται να παρουσιάσει επίσημα τα σχέδια για το νέο «Στάμφορντ Μπριτζ», ωστόσο, ορισμένα στοιχεία είδαν το φως της δημοσιότητας για τη μορφή που θα πάρει το γήπεδο της Τσέλσι μετά την ανακαίνισή του.  
Η έκθεση των πλάνων του νέου γηπέδου θα ξεκινήσει από σήμερα και θα διαρκέσει τρεις μέρες, με τον Ρομάν Αμπράμοβιτς να προχωράει και σε επίσημη παρουσίαση σήμερα, σε εκδήλωση που θα λάβει χώρα στο «Στάμφορντ Μπριτζ».
Το πλάνο, αφορά την αύξηση της χωρητικότητας του γηπέδου στις 60.000 θέσεις, πράγμα που θα κοστίσει 500 εκατ.λίρες. Οι τέσσερις πυλώνες θα είναι εμπνευσμένοι από την γοτθική αρχιτεκτονική του Westminster Abbey.
Υπενθυμίζεται πως όταν ξεκινήσουν τα έργα, η Τσέλσι θα χρειαστεί ν' αγωνιστεί για τρεις σεζόν μακριά από το «σπίτι» της, με πιθανότερο το σενάριο της μετακίνησης στο «Γουέμπλεϊ», ενώ ο Ρώσος μεγιστάνας – που θα αναλάβει εξολοκλήρου την αποπληρωμή των 500 εκατ.λιρών για την ανακατασκευή – ξεκαθάρισε ότι δεν υφίσταται αποχώρηση του συλλόγου από το ιστορικό του γήπεδο.
Δείτε φωτογραφίες:





*Πηγή: England365.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: