Τρίτη 30 Ιουνίου 2015

Με τον Μαρινάκη είναι ο αποδυτηριάκιας!!

Το λέω απότομα και από την αρχή. Ο αποδυτηριάκιας είναι με τον Βαγγέλη Μαρινάκη. Μια στιγμή, για να μην παρεξηγηθούμε. Μιλάμε πολιτικά, όχι ποδοσφαιρικά. Όχι οπαδικά, δηλαδή. Ο δικαστής θεωρεί τον μεγαλομέτοχο του Ολυμπιακού σαν αρχηγικό στέλεχος της εγκληματικής οργάνωσης. Δεν γαμιέται, με την ευκαιρία, η εγκληματική οργάνωση στη μπάλλα, όταν μια άλλη εγκληματική οργάνωση, ποια να 'ναι αυτή, μας έχει στο τσακ να μας φουντάρει στο λάκο μα τα κωλοδάκτυλα.
Τέλος πάντων. Για να μη ξεφεύγουμε, από την πολιτική ανάλυση, την πολιτική μας κουβέντα. Ο Μαρινάκης, λοιπόν, όταν ο ανακριτής του έβαλε περιοριστικούς όρους έβγαλε διαγγέλματα στον λαό του θρύλου. Προς άπαντες τους γάβρους. «Δεν τρέχει τίποτα! Παραμένω εγγυητής του Ολυμπιακού. Όσο είμαι εγώ η ομάδα δεν πρόκειται να πάθει τίποτα».
Τον πιστεύω τον Μαρινάκη. Θεωρώ ότι εννοεί αυτά που λέει. Στον πόντο. Εκτιμώ ότι έχει την οικονομική βούληση να στηρίξει τον Ολυμπιακό ακόμα κι αν χώσουν φυλακή τον χοντρό.
Δεν εμπιστεύομαι τον Τσίπρα. Δεν με πείθει το παλληκάρι όταν μου λέει Μη φοβάσαι, εγώ είμαι εδώ. Περνάμε μια μπόρα, αλλά θα νικήσουμε τους πούστιδοι Ευρωπαίοι που δεν μας δίνουν λεφτά για να πληρώσουμε τις συντάξεις και μισθούς βουλευτών.
Καμμία εμπιστοσύνη δεν έχω στον Τσίπρα όταν μου υπόσχεται ότι θα τα βγάλει πέρα χωρίς δανεικά λεφτά ή, ότι θα πάρει λεφτά από τους εταίρους μας με καλύτερους όρους από τους προηγούμενους πρωθυπουργούς.
Γάβρος δεν είμαι, ούτε βάζελος και ξέρω ότι ο Τσίπρας δεν είναι πρόεδρος ποδοσφαιρικής ομάδας. Ξέρω επίσης ότι όλα αυτά που λέει ο πρωθυπουργός είναι σάπια. Και πώς να τα πιστέψω όταν και ο ίδιος ξέρει καλύτερα από μένα ότι λέει παραμύθια.


ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ το κρυφό όπλο του Σύριζα, γράφει ο apodytiriakias.gr

Ο σύντροφος Νίκος Παππάς, ο πλαϊνός του Τσίπρα, το είπε. «Πιστεύω ότι με το «ΟΧΙ» θα έχουμε καλύτερη συμφωνία. Κι αν δεν έχουμε;
Το παλληκάρι είπε τη γνώμη του. Έκανε την πρόβλεψή του. Είναι ο από πλάι και ο από πίσω από τον Τσίπρα, ο σούπερ ντούπερ κολλητός και πολιτικά και κομματικά αδελφοποιτός, και τόλμησε να το πει. Αν ψηφίσετε «ναι» θα μας δυσκολέψετε. Εμείς δουλεύουμε για πάρτη σας. Αν, λοιπόν, εμείς που αναλάβαμε να διαπραγματευθούμε, έχουμε το «ΟΧΙ» τότε θα μας διευκολύνετε.
Ξανά μανά ρωτάω. Αν δεν περπατήσει υπέρ της Ελλάδος η διαπραγμάτευση και με το «Όχι», ποιος θα πληρώσει τα σπασμένα. Δεν υπάρχει απάντηση σ' αυτή την ερώτηση.
Το κυρίαρχο μενού προεκλογικά του σύριζα ήταν, να μην ξεχνιόμαστε, ότι εμείς θα διαπραγματευθούμε καλύτερα από τη ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ. Και επειδή είμαστε πιο μάγκες, πιο σαράφηδες, καλύτεροι νταραβεριτζήδες, θα τους τα πάρουμε πιο χοντρά, και με πιο ευνοϊκούς όρους, από τους εταίρους.
Δεν έγινε έτσι, όμως. Και σήμερα ο σύντροφος Παππάς Νικόλαος με το ελαφρό μουσάκι λέει Ψηφίστε «Όχι», και ότι αν ψηφίσετε «Ναι», τότε θα πάμε για εκλογές.
Όπλο κι αυτό διαπραγματευτικό! Αν, δηλαδή, δεν κωλώσουν οι δανειστές με το «Όχι» του δημοψηφίσματος, ε, θα τους την φέρουμε με τις εκλογές. Το «κρυφό όπλο» του σύριζα. Μπλέξαμε.


*Πηγή: sportdog.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: