Τρίτη 30 Ιουνίου 2015

Παππάς: «Στην πόλη μου»

Ο Νίκος Παππάς μιλά για τη διπλή του χαρά που το τουρνουά 3x3 θα έχει τελευταία φετινή στάση την Αιδηψό, πόλη από την οποία κατάγεται.

Παππάς: «Στην πόλη μου»
Το προσεχές Σαββατοκύριακο θα διεξαχθεί στην Αιδηψό το τουρνουά 3x3, που διοργανώνουν η Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης και ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβομένων Καλαθοσφαιριστών έχει ξεκινήσει. Χορηγοί επικοινωνίας είναι ο ΣΠΟΡ FM 94,6 και το sport-fm.gr.

Tο «παρών» θα δώσει και ένα από τα μεγαλύτερα ονόματα του ελληνικού μπάσκετ, ο Νίκος Παππάς.

«Για μένα η χαρά είναι διπλή ακριβώς επειδή θα συμμετέχω σε διοργάνωση που γίνεται στην πόλη μου, την Αιδηψό. Άρα αν το δω… τοπικιστικά, έχω κάθε δικαίωμα να τους καλέσω όλους κοντά μας… Πιστεύω ότι πρόκειται για μια εκδήλωση ιδιαίτερα ελκυστική στα παιδιά που αγαπούν το μπάσκετ και τον αθλητισμό αλλά και για τον φίλαθλο κόσμο γενικά. Θα είμαστε απόλυτα ικανοποιημένοι αν δούμε πολύ κόσμο ώστε να χαρούμε όλοι μαζί το άθλημα που αγαπάμε», δήλωσε ο άσος του Παναθηναϊκού, που αν και τραυματίας, θα είναι εκεί.

Οι εγγραφές συνεχίζονται και η συμμετοχή είναι ΔΩΡΕΑΝ. Για πρώτη φορά μάλιστα εφέτος, υπάρχουν κατηγορίες για οικογένειες και μικτές ομάδες. Περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να βρείτε στο site: http://www.psak.gr/archiki.html *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: