Τετάρτη 16 Σεπτεμβρίου 2015

Πάει η… πρώτη Μπάγερν!!

Με τον καλύτερο τρόπο ξεκίνησαν οι Νέοι του Ολυμπιακού τις υποχρεώσεις τους στο Youth League, καθώς επικράτησαν με σκορ 1-0 της αντίστοιχης της Μπάγερν Μονάχου, με εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Σάλιακα.

Πάει η… πρώτη Μπάγερν!
Λίγες ώρες έχουν μείνει για την έναρξη της σπουδαίας αναμέτρησης του Ολυμπιακού με την Μπάγερν Μονάχου στο Καραϊσκάκη, στο πλαίσιο της πρεμιέρας του Champions League.

Όπως είθισται, πριν από τέτοιους αγώνες υπάρχει η αντίστοιχη διοργάνωση για τις ομάδες Νέων των συλλόγο, το γνωστό πλέον Youth League.

Οι μικροί «ερυθρόλευκοι» επικράτησαν με σκορ 1-0 των νεαρών Βαυαρών, χάρη σε εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Μανώλη Σάλιακα στο 83ο λεπτό της αναμέτρησης, που είχε κερδίσει ο Ανδρούτσος.

inner

Το ματς

Η ομάδα Νέων του Ολυμπιακού μπήκε από την αρχή της αναμέτρησης ορεξάτη, με την πρώτη καλή φάση να είναι στο 14ο λεπτό της αναμέτρησης με τον Κούγιο, όμως ο Χούντερμαρκτ κράτησε ανέπαφη την εστία του. Οι μικροί της Μπάγερν αντέδρασαν τέσσερα λεπτά αργότερα, αλλά το σουτ του Μαρτίνοβιτς κατέληξε άουτ. Στη συνέχεια, οι νεαροί «ερυθρόλευκοι» είχαν τρεις σερί καλές ευκαιρίες με τους Σάλιακα (στο 22’), Μανθάτη (στο 38’) και Μεγαρίτη, την καλύτερη φάση του πρώτου ημιχρόνο. Ο Μεγαρίτης επιχείρησε ένα δυνατό σουτ, η μπάλα κόντραρε στα σώματα και κατέληξε στο οριζόντιο δοκάρι.

Στην επανάληψη, οι Γερμανοί έδειξαν πως θέλουν να ανατρέψουν την εικόνα του πρώτου ημιχρόνου, όμως ο Γαβαλάς στο 61’ απέκρουσε το σουτ του Γκαουντίνο. Λίγα λεπτά αργότερα, στο 69’, ο Μαργαρίτης προσπάθησε να σκοράρει, αλλά ο Χούντερμαρκτ φώναξε πάλι «παρών» και έδιωξε σε κόρνερ την μπάλα. Τελικά το γκολ ήρθε λίγο μετά το 80’, όταν ο Ανδρούτσος ανατράπηκε στην περιοχή και ο Σάλιακας ευστόχησε στο πέναλτι που κέρδισε ο συμπαίκτης του. Ένα μόλις λεπτό αργότερα οι «ερυθρόλευκοι» απείλησαν ξανά τη γερμανική ομάδα, όμως ο Χούντερμαρκτ έδιωξε σε κόρνερ την κεφαλιά του Λάμπρου. Ένα λεπτό πριν από την ολοκλήρωση του 90λεπτου η Μπάγερν έφτασε κοντά στην ισοφάριση, αλλά ο Μιτσέλι δεν μπόρεσε να σκοράρει.

Οι ενδεκάδες

Ολυμπιακός (Βασίλης Βούζας): Γαβαλάς, Σάλιακας, Νικολάου,Ρέτσος, Τόλι, Μεγαρίτης, Μανθάτης, Πλέγας (76' Λάμπρου), Ανδρούτσος, Λάτσι, Κουγιός (57' Κιρτζιαλίδης).

Μπάγερν Μονάχου: Χάντερτμαρκ, Ίσεγουντ, Μαρτίνοβιτς (46’ Στιντζλ), Πφαμπ, Λέιβ (46’ Στρέιν), Ντικ, Ντέλα Σιαβά, Γκιουνζέλ, Πάντοβιτς, Γκαουτίνιο, Μπενκο (65' Μιτσέλι).

Κίτρινες κάρτες

Ολυμπιακός: Πλέγας
Μπάγερν: Φαμπ, Ντικ, Σιαβά *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: