Τετάρτη 16 Σεπτεμβρίου 2015

Πρόκριση με υπογραφή... Αρναρέλλη!!

Έχοντας την απόλυτη πρωτοβουλία των κινήσεων και τον Αρναρέλλη σε καταπληκτική μέρα, η Καλλιθέα κατάφερε να επιβληθεί του Αγροτικού Αστέρα (2-0) και να προκριθεί στη 2η φάση του Κυπέλλου Ελλάδας.

Πρόκριση με υπογραφή... Αρναρέλλη
Μόλις για 40 λεπτά δυσκολεύτηκε η Καλλιθέα κόντρα στον Αγροτικό Αστέρα στο Δημοτικό Στάδιο του Περιστερίου για τη 2η αγωνιστική της 1ης φάσης μετά το 0-0 του πρώτου ματς στον Εύοσμο, καθώς σε εκείνο το λεπτό ανέλαβε δράση ο πιο ποιοτικός παίκτης των τυπικά γηπεδούχων, Αλέξανδρος Αρναρέλλης.

Πιο συγκεκριμένα, ο νεαρός επιθετικός μπήκε μέσα στην περιοχή και από τα αριστερά και πριν προλάβει να πλασάρει τον Βοσνιάδη, ο Σκλιοπίδης τον ανέτρεψε και ο διαιτητής Φουκάκης υπέδειξε την παράβαση και παράλληλα την κόκκινη κάρτα στον δεξιό μπακ του Αγροτικού Αστέρα. Ο επιθετικός της Καλλιθέας ανέλαβε την εκτέλεση και διαμόρφωσε το 1-0 (εκτέλεσε δύο φορές, αφού καταλογίστηκε επανάληψη στην πρώτη απόπειρα), δίνοντας μεγάλο προβάδισμα στην ομάδα του.

Όσο παρέμενε όμως το 1-0, η υπόθεση-πρόκριση δεν είχε κριθεί ακόμα, αλλά φρόντισε γι’ αυτό και πάλι ο Αρναρέλλης στο 61’. Ο επιθετικός της Καλλιθέας βρέθηκε σε θέση αριστερού χαφ και αφού πέρασε όποιον βρήκε μπροστά του, πάσαρε την κατάλληλη στιγμή στον Φράγκο που σε κενή εστία δεν δυσκολεύτηκε να διαμορφώσει το 2-0 και ουσιαστικά να «κλειδώσει» την πρόκριση στη β’ φάση.

Στα εναπομείναντα λεπτά ο Αγροτικός Αστέρας δεν μπόρεσε να φανεί απειλητικός, αποδεχόμενος ουσιαστικά τον αποκλεισμό του από τον 1η κιόλας φάση του θεσμού.

Καλλιθέα (Νίκος Παντέλης): Κατσούλης, Σταύρου, Τσώνης, Πίκολο, Παγώνης, Ρουσάκης, Τεγούσης, Μπούζας (84’ Μπέλης), Φράγκος (69’ Λουκάνοβιτς), Τζάκσον (62’ Κατσικογιάννης), Αρναρέλλης

Αγροτικός Αστέρας (Παναγιώτης Διλμπέρης): Βοσνιάδης, Σκλιοπίδης, Σαρακατσάνος, Καπίας, Αμαραντίδης, Βελλίνης, Μακρυδημήτρης (65’ Οικονόμου), Τσεμπερίδης, Γέσιτς, Θεοδωρίδης (61’ Θεοδωρίδης), Κουτσοσπύρος (46’ Τοπούζης) *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: