Τετάρτη 16 Σεπτεμβρίου 2015

Σέλτικ σε… οπαδούς της: «Πλυθείτε»!!

Ένα πρωτοφανές αίτημα προς μερίδα οπαδών της έκανε η Σέλτικ! Εξαιτίας δεκάδων παραπόνων για τύπο που… ζέχνει ανυπόφορα, ζητήθηκε απ’ όλους σ’ εκείνη την εξέδρα να πηγαίνουν πλυμένοι στο γήπεδο!

Σέλτικ σε… οπαδούς της: «Πλυθείτε»!
Η πιο συνηθισμένη μυρωδιά σε πέταλο είναι του καπνογόνου. Άντε να πεις -πάνω στην προσμονή σου- ότι μυρίζει… γκολ.

Δυστυχώς όμως για κάποιους οπαδούς της Σέλτικ σε συγκεκριμένη εξέδρα του γηπέδου, υπάρχει μια πιο δυσάρεστη οσμή: Ενός τύπου που αρνείται πεισματικά να κάνει μπάνιο!

Είναι τόσο έντονο, δε, το πρόβλημα, που ο σύλλογος αναγκάστηκε επισήμως να… πάρει μέτρα! Έπειτα λοιπόν από δεκάδες παράπονα που έγιναν, η ομάδα έστειλε μια επιστολή στους κατόχους διαρκείας στη συγκεκριμένη εξέδρα προκειμένου ν’ αντιμετωπιστεί το φαινόμενο.

Κι αφού το περιγράφει διακριτικά με την αιτιολογία «η μυρωδιά επηρεάζει την εμπειρία της παρακολούθησης του αγώνα», ζητά απ’ όλους να προσέρχονται στο γήπεδο… αφού πρώτα έχουν πλυθεί!

Όπως είναι λογικό -κι αφότου ο υπεύθυνος επικοινωνίας του συλλόγου, Τζον Τέιλορ επιβεβαίωσε την είδηση- εκείνη αξιοποιήθηκε δεόντως από τα (πάντα διψασμένα για χαβαλέ) αγγλικά Μέσα. Έτσι, η «Mirror» έθεσε αμέσως ψηφοφορία με το ερώτημα «πιστεύετε ότι οι οπαδοί της Σέλτικ μυρίζουν περισσότερο από τους οπαδούς των άλλων ομάδων» κι ένα ποσοστό μεγαλύτερο του 80% ν’ απαντά καταφατικά! *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: