Τετάρτη 16 Σεπτεμβρίου 2015

Υπέγραψε (και) ο Ντούνης!!

Ποδοσφαιριστής του Άρη είναι επίσημα από σήμερα ο Μάρκος Ντούνης, αφού οι Θεσσαλονικείς ανακοίνωσαν την απόκτηση του 23χρονου μεσοεπιθετικού. Διαβάστε τις πρώτες του δηλώσεις.

Υπέγραψε (και) ο Ντούνης!
Ο Μάρκος Ντούνης είναι το τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα του Άρη, αφού οι Θεσσαλονικείς ανακοίνωσαν την απόκτηση του 23χρονου μεσοεπιθετικού που μέχρι πρότινος άνηκε στην ΑΕΚ και έμεινε ελεύθερος.

Η ανακοίνωση

Το Ποδοσφαιρικό Τμήμα του ΑΡΗ ανακοινώνει την απόκτηση του Μάρκου Ντούνη.

Ο 23χρονος μεσοεπιθετικός (γεννήθηκε στις 9 Μαΐου 1992) βρέθηκε σήμερα το πρωί στα γραφεία της ομάδας μας επισημοποιώντας τη συνεργασία του με τον ΑΡΗ.

Ο Μάρκος Ντούνης, που αγωνίζονταν την περασμένη αγωνιστική περίοδο στην Α.Ε.Κ., ξεκίνησε την καριέρα του από τον Πανιώνιο.

Είναι διεθνής με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα των Νέων (U-19).

«Είμαι έτοιμος να βοηθήσω την ομάδα»

Μετά την ολοκλήρωση της συμφωνίας, ο Μάρκος Ντούνης, δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας:

«Με ικανοποίηση δέχτηκα την πρόταση του ΑΡΗ, μια ομάδα με Ιστορία στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Ο τρόπος που επικοινώνησαν μαζί μου οι άνθρωποι της διοίκησης και το πλάνο που με ανέλυσαν, με έπεισε να πω το “ναι”. Είμαι έτοιμος να βοηθήσω την ομάδα. Ήδη έχω γνωριστεί με τους νέους μου συμπαίκτες. Είμαι σίγουρος ότι θα δημιουργήσουμε ένα δυνατό σύνολο. Στόχος μας είναι να τελειώσουμε γρήγορα με την άνοδο και να αποδείξουμε ότι είμαστε περαστικοί από την κατηγορία».

Δεν υπάρχουν σχόλια: