Τετάρτη 16 Σεπτεμβρίου 2015

Αλεξανδρής: «Κάτι μαγικό συμβαίνει στο Καραϊσκάκη…»

Στη δύναμη της έδρας του Ολυμπιακού -που έχει γονατίσει εξίσου μεγάλα ονόματα με αυτό της Μπάγερν- στάθηκε ο Αλέκος Αλεξανδρής. Μιλώντας στον ΣΠΟΡ FM 94,6 είπε ότι κάτι μαγικό συμβαίνει στο Καραϊσκάκη

Αλεξανδρής: «Κάτι μαγικό συμβαίνει στο Καραϊσκάκη…»
Μόνο χαμένο από χέρι δεν θεωρεί τον Ολυμπιακό απέναντι στην Μπάγερν ο Αλέκος Αλεξανδρής.

Μιλώντας στον ΣΠΟΡ FM 94,6, ο παλαίμαχος επιθετικός των «ερυθρόλευκων» τόνισε ότι εκείνοι δεν έχουν τις πιθανότητες με το μέρους τους, ωστόσο σημείωσε ότι η προσπάθεια και η θέληση μπορούν ενίοτε να νικήσουν την ποιότητα.

Άλλωστε, όπως εξήγησε, έχουν υποκύψει κι άλλες μεγάλες ομάδες στην έδρα των Πειραιωτών, όπου «κάτι μαγικό συμβαίνει και μεταμορφώνεται ο Ολυμπιακός».


Αναλυτικά όσα είπε ο Αλεξανδρής

Για το αν υπάρχουν περιθώρια νίκης του Ολυμπιακού: «Λίγα, αλλά υπάρχουν. Στο ποδόσφαιρο ποτέ δεν μπορείς να είσαι απόλυτος. Η προσπάθεια και η θέληση μπορούν να νικήσουν την ποιότητα. Πριν το παιχνίδι όλοι δικαιούνται να πιστεύουν ότι μπορούν να κάνουν κάτι. Χρειάζεται όμως μεγάλη προσπάθεια και να βρεθούν όλοι σε καλή μέρα για να γίνει κάτι τέτοιο».

Για το αν η Μπάγερν έχει τρωτά σημεία: «Δεν είναι ανίκητοι, άνθρωποι είναι. Απλά παίζουν πολύ ωραίο ποδόσφαιρο. Στο “Καραϊσκάκη” και πιο παλιά στο ΟΑΚΑ, ομάδες με ονόματα όπως της Μπάγερν έχουν χάσει. Ειδικά στην έδρα του ο Ολυμπιακός μεταμορφώνεται. Δεν ξέρω τι γίνεται, κάτι μαγικό συμβαίνει, επηρεάζονται οι αντίπαλοι και δυναμώνουν οι δικοί μας παίκτες».

Για τη σχέση ομάδας-κόσμου: «Ένας τομέας που πρέπει να δουλέψει η διοίκηση είναι να ενσωματωθούν καλύτερα οι ξένοι στην ομάδα. Κακά τα ψέματα, δεν υπάρχει πλέον αυτό το δέσιμο των παικτών με την εξέδρα, όπως συνέβαινε τα προηγούμενα χρόνια. Δεν έχει σημασία με ποιον παίζεις, το θέμα είναι να παρασυρθείς από τον κόσμο και να πιστέψεις ότι μπορείς να νικήσεις».

Για το πώς αντιμετωπίζονται οι επιθετικοί της Μπάγερν: «Για να φτάσει η μπάλα στους επιθετικούς υπάρχει μια οργανωμένη προσπάθεια που ξεκινάει από τον τερματοφύλακα. Από πίσω πρέπει να την μπλοκάρει, γιατί πέρα από τα ονόματα, είναι μια ομάδα με όλη τη σημασία της λέξης. Μπορεί να εξουδετερώσεις τον έναν και να την πάθεις από κάποιον άλλον».

Για τις αλλαγές που θα υπάρχουν στην ενδεκάδα: «Ο Ολυμπιακός είναι πάλι μια νέα ομάδα και αυτό στο Τσάμπιονς Λιγκ πάντα είναι ένα θέμα. Αυτού του είδους τα πειράματα είναι μπούμερανγκ, ειδικά με αντιπάλους όπως η Μπάγερν. Μακάρι να πάνε όλα καλά…»

Δεν υπάρχουν σχόλια: