Τετάρτη 16 Σεπτεμβρίου 2015

Μακ: «Παίκτες σαν τον Μπερμπάτοφ γεμίζουν το γήπεδο» (video)

Παίκτης του μήνα αναδείχθηκε για τον Αύγουστο ο Ρόμπερτ Μακ, ο οποίος με αφορμή τη βράβευση του, μίλησε για τους φετινούς στόχους του ΠΑΟΚ, αλλά και τον Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ.

Μακ: «Παίκτες σαν τον Μπερμπάτοφ γεμίζουν το γήπεδο» (video)
Στο επίσημο κανάλι της ΠΑΕ ΠΑΟΚ στο youtube, μίλησε ο Ρόμπερτ Μακ με αφορμή την ανάδειξη του από τους φίλους του «δικεφάλου του Βορά», σε πολυτιμότερο παίκτη του περασμένου μήνα.

Ο Σλοβάκος, λίγο πριν το πρώτο ευρωπαϊκό φετινό ματς του ΠΑΟΚ, μίλησε στην κάμερα για την απόδοση του, για τους φετινούς στόχους της ομάδας τόσο εντός, όσο και εκτός των τειχών, ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στην παρουσία του Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ, τονίζοντας πως ο Βούλγαρος ανήκει στην κατηγορία εκείνων των παικτών που γεμίζουν το γήπεδο.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ρόμπερτ Μακ

Για το βραβείο που πήρε: «Ο Αύγουστος ήταν ένας πολύ δύσκολος μήνας για εμάς. Έπρεπε να παίξουμε παιχνίδια για να μπούμε στους ομίλους του Europa League. Χρειάστηκαν πολλά παιχνίδια για να το καταφέρουμε και είμαστε πολύ χαρούμενοι για αυτό. Προσπάθησα να παίξω όσο καλύτερα μπορούσα σε κάθε παιχνίδι, να δώσω τα πάντα μέσα στο γήπεδο, όπως θα συνεχίσω να κάνω κάθε μήνα».

Για το καλό ξεκίνημα του στη χρονιά: «Πιστεύω ότι ίσως φταίει η θέση που παίζω, ως επιθετικός. Παίζουμε με δύο επιθετικούς και νομίζω ότι είναι καλύτερο για μένα. Τώρα το απολαμβάνω πραγματικά, διασκεδάζω στο γήπεδο και έχω περισσότερες ευκαιρίες να πετυχαίνω τέρματα. Πιστεύω ότι μου ταιριάζει η θέση, αλλά ο ποδοσφαιριστής πρέπει να παίζει παντού, όπου του ζητάει ο προπονητής. Τώρα παίζω στην κορυφή και προσπαθώ να βοηθάω την ομάδα μου και να πετυχαίνω γκολ».

Για την απόκτηση του Μπερμπάτοφ: «Ήταν δική του απόφαση να έρθει και ο ΠΑΟΚ τον ήθελε και ήρθε. Αλλάξαμε πολλούς παίκτες, ο ΠΑΟΚ είναι τελείως διαφορετικός από την περσινή σεζόν. Έχουμε νέους παίκτες, παίζουμε διαφορετικό ποδόσφαιρο. Οι οπαδοί μας, μας πιστεύουν φέτος. Έρχονται και γεμίζουν το γήπεδο σε κάθε παιχνίδι. Πρέπει να φέρουμε αποτελέσματα για να τους ευχαριστήσουμε και φυσικά παίκτες όπως ο Μπερμπάτοφ, κάνουν τους πάντες να θέλουν να έρθουν στο γήπεδο. Είναι πολύ καλό για το ελληνικό ποδόσφαιρο και τον ΠΑΟΚ να παίρνουν τέτοιους παίκτες, αλλά πρέπει να πάρουμε και αποτελέσματα τώρα για τον ΠΑΟΚ. Να πάμε όσο καλύτερα γίνεται σε Ελλάδα και Ευρώπη και πιστεύω να χτίσουμε κάτι καλό για το σύλλογο».

Για τους στόχους της ομάδας: «Αν μου έλεγε κανείς ότι θα φέρναμε 12 νέους παίκτες, δε θα το πίστευα, όπως επίσης και ότι θα έρθει ένα μεγάλο όνομα σαν τον Μπερμπάτοφ. Είναι όμως πραγματικότητα και τώρα πρέπει να παίξουμε όλοι μαζί σαν ομάδα. Ελπίζω να δώσουμε ότι καλύτερο έχουμε μέσα στη σεζόν στο Europa League, στο πρωτάθλημα, να πάρουμε τα αποτελέσματα και να πάμε καλύτερα από πέρυσι. Εύχομαι ότι καλύτερο για εμάς, για τους οπαδούς του ΠΑΟΚ και να πάνε όλα καλά».

Δείτε το σχετικό βίντεο από το κανάλι της ΠΑΕ ΠΑΟΚ



*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: