Τετάρτη 16 Σεπτεμβρίου 2015

Μποροβήλος: «Πρέπει να ξυπνήσουμε άμεσα»!

Νίκη επί της Σπάρτα Πράγας, ώστε να ξεχαστούν τα τελευταία αρνητικά αποτελέσματα στο πρωτάθλημα, ζήτησε ο Γιώργος Μποροβήλος από τους ποδοσφαιριστές του Αστέρα Τρίπολης.

Μποροβήλος: «Πρέπει να ξυπνήσουμε άμεσα»
Μεγαλύτερη προσπάθεια από όλους στον Αστέρα Τρίπολης περιμένει ο Γιώργος Μποροβήλος, όπως τόνισε στη χθεσινή του ομιλία στο ποδοσφαιρικό τμήμα της ομάδας και ζήτησε τη νίκη επί της Σπάρτα Πράγας, στο πλαίσιο της πρεμιέρας των ομίλων του Europa League.

«Περιμέναμε αυτόν τον αγώνα υπό άλλες συνθήκες. Τον περιμέναμε καιρό. Παλέψαμε μια ολόκληρη σεζόν για να βρισκόμαστε τώρα στους ομίλους του Europa League. Μεταξύ των κορυφαίων συλλόγων. Μία θέση που δίκαια κατακτήσαμε. Τώρα όμως, όπως εξελίχθηκαν τα ματς στο πρωτάθλημα, το παιχνίδι με τη Σπάρτα Πράγας είναι βαρόμετρο για μα. Απαιτείται μεγαλύτερη προσπάθεια απ' όλους μας. Εγώ προσωπικά σας ζητάω μεγαλύτερη προσπάθεια. Καλούμαστε να ''ξυπνήσουμε'' άμεσα. Γιατί παίζουμε πολύ καλά, αλλά χάνουμε βαθμούς. Και δεν πρέπει να αφήσουμε να μας πάρουν από κάτω τέτοιες καταστάσεις. Θα τα καταφέρουμε κερδίζοντας στο Europa League. Μία νίκη που θα κάνει καλό πρώτα απ' όλους σε εσάς, στην ομάδα και στον κόσμο μας. Το καταλαβαίνεται πως αυτό το ματς κρίνει πολλά», φέρεται να είπε μεταξύ άλλων ο πρόεδρος των Αρκάδων, σύμφωνα με το Goal.

Από την πλευρά του, ο Στάικος Βεργέτης υπογράμμισε: «Έχουμε πολύ καλή επιθετική λειτουργία και δεν μπαίνουν τα γκολ. Έχουμε πολύ καλή αμυντική οργάνωση, αλλά δεχόμαστε γκολ. Αυτό δεν πρέπει να συμβεί με τίποτα κόντρα στη Σπάρτα». *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: