Τετάρτη 16 Σεπτεμβρίου 2015

Σάμαρης: «Να παραμείνουμε προσγειωμένοι»

Χαμηλούς τόνους κρατούν στην Μπενφίκα, την επομένη της νίκης επί της Αστάνα για την πρεμιέρα των ομίλων του Champions League, αφού όπως τόνισε και ο Ανδρέας Σάμαρης ακολουθεί το ντέρμπι με την Πόρτο.

Σάμαρης: «Να παραμείνουμε προσγειωμένοι»
Ιδιαίτερα σημαντική ήταν η νίκη της Μπενφίκα επί της Αστάνα στην πρεμιέρα των ομίλων του Champions League, όπως τόνισε ο Ανδρέας Σάμαρης και επέστησε την προσοχή όλων στο επερχόμενο ντέρμπι με την Πόρτο για το πορτογαλικό πρωτάθλημα.

Παράλληλα, ο διεθνής μέσος υποστήριξε ότι ακόμα είναι αρκετά νωρίς και μπορούν οι «αετοί» να βελτιωθούν ακόμα περισσότερο κατά τη διάρκεια της σεζόν.

«Περιμέναμε ότι αυτή η ομάδα θα έπαιζε καλά. Ήταν δύσκολη αντίπαλο, επειδή παίζουμε στο Champions League. Δεν ξεκινήσαμε καλά και οι αντίπαλοι ήταν καλά κλεισμένοι στην άμυνά τους. Προσπαθήσαμε να ανεβάσουμε το ρυθμό μας και καταφέραμε να σκοράρουμε μετά από 51 λεπτά. Θα μπορούσαμε να είχαμε πετύχει και τρίτο γκολ. Ήταν μία καλή αρχή για εμάς στο Champions League», ανέφερε ο Σάμαρης και αναφέρθηκε στο επικείμενο ντέρμπι με την Πόρτο:

«Πρέπει να παραμείνουμε προσγειωμένοι για το επόμενο παιχνίδι και να συγκεντρωθούμε σε αυτό, ώστε να παρουσιαστούμε ακόμα καλύτεροι και να βελτιώσουμε τις αδυναμίες μας». *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: