Τετάρτη 7 Οκτωβρίου 2015

«Όχι» αξίας 25 εκατ. ευρώ της Βασιλείας για τον Εμπολό!

Σε μια γενναία αν μη τι άλλο απόφαση προχώρησε η Βασιλεία, καθώς αρνήθηκε τρεις προτάσεις για την πώληση του Μπριλ Εμπολό οι οποίες άγγιξαν τα 25 εκατ. ευρώ για τον 18χρονο άσο.

«Όχι» αξίας 25 εκατ. ευρώ της Βασιλείας για τον Εμπολό

Ο Ελβετός διεθνής άσος που πραγματοποίησε το ντεμπούτο του με την εθνική ομάδα της χώρας του τον περασμένο Μάρτιο, τη σεζόν 2014-2015 πέτυχε 16 γκολ σε 39 εμφανίσεις με αποτέλεσμα πολλές ομάδες να τον προσθέσουν στη λίστα τους.

Παρ’ όλα αυτά, η Βόλφσμπουργκ είναι η ομάδα που απλά έκανε την πρώτη κίνηση, προχωρώντας και στην επίσημη πρόταση. Γιουβέντους και Έβερτον σύμφωνα με το ρεπορτάζ του «goal.com» ενδιαφέρονται επίσης πολύ έντονα για τον νεαρό επιθετικό, προσφέροντας σε ανεπίσημο επίπεδο ανάλογα χρήματα και μέχρι τον Ιανουάριο θα παρακολουθούν πολύ στενά την εξέλιξη του ποδοσφαιριστή.

Ωστόσο, είναι ξεκάθαρο ότι οι υψηλές απαιτήσεις της Βασιλείας αποτελούν μεγάλο εμπόδιο για την πραγματοποίηση οποιασδήποτε μεταγραφής, καθώς οι Ελβετοί δεν πρόκειται να συζητήσουν πρόταση ανάλογου ύψους όπως αυτή της Βόλφσμπουργκ και των 25 εκατ. ευρώ. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: