Τετάρτη 7 Οκτωβρίου 2015

Οι σκέψεις του Τσάνα!!

Κλειστά χαρτιά κρατάει ο Κώστας Τσάνας αναφορικά με την ενδεκάδα που θα επιλέξει την Πέμπτη κόντρα στη Βόρεια Ιρλανδία για τα προκριματικά του Euro 2016. Ποιοι πρέπει να θεωρούνται «σίγουροι».

Οι σκέψεις του Τσάνα

Αποστολή στο Μπέλφαστ: Σωτήρης Ταμπάκος

Άλλωστε και στα δύο προηγούμενα παιχνίδια με την Φινλανδία και την Ρουμανία είχε αποφασίσει να μην δείξει στις προπονήσεις, ποια πρόσωπα θα αγωνιστούν προκειμένου να έχει όλους τους παίκτες σε εγρήγορση. Με τον ίδιο τρόπο επιλέγει να λειτουργήσει και τώρα.

Εάν επιχειρήσουμε να ξετυλίξουμε το κουβάρι, ο Ορέστης Καρνέζης θα υπερασπιστεί την εστία της «γαλανόλευκης», δεξιά στην άμυνα θα είναι ο Βασίλης Τοροσίδης και αριστερά ο Χοσέ Χολέμπας. Οι δύο στόπερ θα είναι ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος και ο Βαγγέλης Μόρας.

Στον άξονα της μεσαίας γραμμής θα βρίσκονται ο Αλέξανδρος Τζιόλης με τον Ανδρέα Σάμαρη, ενώ ο Κώστας Φορτούνης και ο Παναγιώτης Κονέ θα είναι όπως όλα δείχνουν, οι δύο από τους τρεις μεσοεπιθετικούς. Την τρίτη θέση διεκδικούν ο Χρήστος Αραβίδης και ο Νίκος Καρέλης. Στην κορυφή της επίθεσης θα αγωνιστεί ο Κώστας Μήτρογλου. Είναι εμφανές ότι στο υπάρχον ρόστερ δεν υπάρχουν οι κλασικοί εξτρέμ, και γι’ αυτό το λόγο ο Κώστας Τσάνας θα πρέπει να κάνει ορισμένες «αλχημείες».

Στο πρόγραμμα της Τετάρτης, στο γήπεδο «Γουίντσορ Πάρκ», ο Κώστας Τσάνας αναμένεται να ρίξει το βάρος στις στημένες φάσεις, σε έναν τομέα που η Εθνική παραδοσιακά ήταν αποτελεσματική ωστόσο τον τελευταίο χρόνο δεν τα καταφέρνει.

Οι διεθνείς είδαν σε βίντεο τον τελευταίο αγώνα της Βόρειας Ιρλανδίας με την Ουγγαρία (1-1) με τον Κώστα Τσάνα να αναλύει τα συν και τα πλην του αντιπάλου. «Πρόκειται για μία δυνατή ομάδα κυρίως στο ψηλό παιχνίδι με καλή ομαδική λειτουργία. Πάμε να πάρουμε την πρώτη μας νίκη στον όμιλο για να κάνουμε μία νέα αρχή», ήταν τα λόγια του ομοσπονδιακού προπονητή στην ομιλία του.

Η συνέντευξη Τύπου του Κώστα Τσάνα και ενός παίκτη είναι προγραμματισμένη στις 19:45 ώρα Ελλάδος και αμέσως μετά θα κάνει η Εθνική την τελευταία της προπόνηση στο γήπεδο «Γουίντσορ Πάρκ». *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: