Τετάρτη 7 Οκτωβρίου 2015

Ξεσηκωμός στο Twitter για Ρούνει: «Βάλτε υπότιτλους!»

Μεγάλη ανταπόκριση στα social media είχε το ντοκιμαντέρ του Γκάρι Λίνεκερ με πρωταγωνιστή τον Γουέιν Ρούνει, αν και οι τηλεθεατές δεν καταλάβαιναν τι λέει.

Ξεσηκωμός στο Twitter για Ρούνει: «Βάλτε υπότιτλους!»

inner

To twitter την ώρα της εκπομπής είχε πάρει φωτιά, με τα περισσότερα όμως, να αναφέρονται σε ένα βασικό πρόβλημα των τηλεθεατών: δεν καταλάβαιναν τι έλεγε ο Ρούνεϊ! Η βαριά λιβερπουλιανή προφορά του Ρούνεϊ είναι τόσο δύσκολη ακόμα και τους βρετανούς φιλάθλους, που απαιτούσαν υπότιτλους:
«Χρειάζομαι έναν αναθεματισμένο μεταφραστή για να τον καταλάβω!», «Αυτό το ντοκιμαντέρ, πρέπει να το δεις μόνο με υπότιτλους», «Ακόμα ψάχνω το κουμπί με τους υπότιτλους στο τηλεχειριστήριο ώστε να μπορέσω να δω την εκπομπή με τον Ρούνεϊ», και άλλα παρόμοια αναρτήθηκαν την ώρα της προβολής.

inner

Υπήρχαν ωστόσο και τα σχόλια που έδειχναν ότι η συγκεκριμένη εκπομπή κατάφερε να κάνει συμπαθή τον ποδοσφαιριστή της Γιουνάιτεντ, ακόμα και σε οπαδούς άλλων ομάδων:
«Βλέπω το ντοκιμαντέρ με τον Ρούνεϊ. Δεν είναι ο άνθρωπος που βγάζουν τα Μέσα Ενημέρωσης αλλά ένας συμπαθητικός οικογενειάρχης. Από έναν φίλο της Λίβερπουλ.», «Τελικά για Κόκκινος (σ.σ. εννοεί Κόκκινος Διάβολος, όπως λέγονται οι τις Μάντσεστερ) δεν είναι κακός», «Όπως οι περισσότεροι Μπλε (οπαδοί της Έβερτον), είχα θυμώσει όταν έφυγες, αλλά τα κατάφερες. Είμαι περήφανος για σένα! Σπουδαίο ντοκιμαντέρ!». *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: