Τετάρτη 7 Οκτωβρίου 2015

Βλέπει το μέλλον του Κλοπ η Wikipedia!! (pic)

Μια «χρυσή» δεκαετία έρχεται για τη Λίβερπουλ με τον Κλοπ στο τιμόνι σύμφωνα με την Wikipedia. Όχι, δεν είναι προφητική η σελίδα, απλά ένας οπαδός των «reds» πρόσθεσε μερικούς τίτλους στην ομάδα του.

Βλέπει το μέλλον του Κλοπ η Wikipedia (pic)
Την ώρα που ο Γιούργκεν Κλοπ βρίσκεται με το ένα πόδι στο «Άνφιλντ», με την οριστική συμφωνία με τη Λίβερπουλ να είναι πολύ κοντά πλέον, η παγκόσμια διαδικτυακή εγκυκλοπαίδεια Wikipedia, φαίνεται πως είδε μια χρυσή δεκαετία για τους «κόκκινους», στο μέλλον.

Είναι τόσο μεγάλος ο ενθουσιασμός στις τάξεις των οπαδών της Λίβερπουλ, για τον ερχομό του Γερμανού στο Μερσεϊσάιντ, που κάποιοι φίλοι της ομάδας, θεωρούν ότι τα επόμενα χρόνια η Λίβερπουλ θα σαρώνει τα πάντα εντός και εκτός «νησιού».

Επί της ουσίας, πρόκειται για έναν υπερβολικά αισιόδοξο οπαδό της Λίβερπουλ, ο οποίος πρόσθεσε στο λήμμα «Κλοπ» στη συγκεκριμένη σελίδα, μερικούς... τίτλους.

Ο αισιόδοξος οπαδός, πρόσθεσε στο προφίλ του Γερμανού προπονητή, κάποιους από τους τίτλους που μάλλον επιθυμεί να κερδίσει με τους «reds».

Πρωτάθλημα, κύπελλο Αγγλίας και Champions League, συνεχόμενα ως το 2025, είναι μερικοί από τους πόθους.

Η Wikipedia πάντως, διόρθωσε τις προσθήκες που δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα και επανέφερε τα πραγματικά στοιχεία του πρώην τεχνικού της Ντόρτμουντ.

Δείτε τη σχετική φωτογραφία

inner
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: