Τετάρτη 7 Οκτωβρίου 2015

Ανακοίνωσε και… χρησιμοποιεί Ανοσίκε η ΑΕΚ!!

Παίκτης της ΑΕΚ κι επίσημα είναι ο Οντέρα Ανοσίκε. Ως το τέλος της σεζόν το συμβόλαιο του Αμερικανού σέντερ, που θα είναι διαθέσιμος για τον αποψινό αγώνα Κυπέλλου με τον Άρη.

Ανακοίνωσε και… χρησιμοποιεί Ανοσίκε η ΑΕΚ
Την απόκτηση του Οντέρα Ανοσίκε επισημοποίησε η ΑΕΚ. Ο 24χρονος σέντερ (2,04μ.) αφού έλυσε την Κυριακή το συμβόλαιό του με τη Λαμποράλ Κούτσα υπέγραψε στην «Ένωση» ως το τέλος της περιόδου. Μάλιστα έχει κάνει ήδη δύο προπονήσεις και είναι στην αποστολή για τον αποψινό νοκ άουτ προημιτελικό Κυπέλλου με τον Άρη στο Nick Galis Hall (19:30). Ο Ανοσίκε αντικαθιστά τον Ντάνιελ Όρτον, που αποπέμφθηκε για πειθαρχικούς λόγους.

Bιογραφικό

Ο Οντέρα (Όου Ντι) Ανοσίκε γεννήθηκε στη Νέα Υόρκη στις 3/1/1991. Είναι νιγηριανής καταγωγής Αμερικανός και τα πρώτα του βήματα στον χώρο του μπάσκετ τα έκανε με το κολλέγιο της Σιένα. Τελείωσε τις τελευταίες 2 χρονιές με διψήφια νούμερα σε πόντους και ριμπάουντ, ενώ διατήρησε κι ένα σερί 17 συνεχόμενων αγώνων με double-double, που συνιστά το 2ο μεγαλύτερο σερί τα τελευταία 15 χρόνια στο NCAA. Με το που αποφοίτησε επόμενος προορισμός του η Ιταλία και η Σκαβολίνι.

Ο 24χρονος σέντερ στην πρώτη του επαγγελματική σεζόν με τη Σκαβολίνι είχε 14.3 πόντους, 13.1 ριμπάουντ και 1.1 κλεψίματα ανά παιχνίδι. Επόμενος σταθμός η Αβελίνο όπου είχε 11.5 πόντους μ.ο. Να σημειωθεί ότι και τις δύο χρονιές στην Ιταλία βγήκε πρώτος σε ριμπάουντ σε όλο το πρωτάθλημα. Τελευταίος του σταθμός η Λαμποράλ Κούτσα.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: