Τετάρτη 7 Οκτωβρίου 2015

ΑΕΚ και Nike κάνουν το όνειρο πραγματικότητα!! (pics/video)

Η ΑΕΚ άνοιξε τις πύλες του προπονητικού της κέντρου, που σε συνεργασία με τη Nike γέμισε νέα παιδιά, που θέλουν να κάνουν το όνειρό τους πραγματικότητα. Δέλλας: «Ο ποδοσφαιριστής είναι σαν φλιπεράκι».

ΑΕΚ και Nike κάνουν το όνειρο πραγματικότητα (pics/video)
Event υψηλού επιπέδου και με φόντο… το μέλλον στα Σπάτα. Η Nike μέσω του προγράμματος «Most Wanted» και την φιλοξενία της ΑΕΚ στο προπονητικό κέντρο των Σπάτων, έδωσε την ευκαιρία σε 33 παιδιά απ’ όλη την Ελλάδα να παλέψουν για δύο εισιτήρια για την Αγγλία. Εκεί, οι τυχεροί αλλά και… ταλαντούχοι θα έχουν την ευκαιρία να προπονηθούν στις εγκαταστάσεις της εθνικής.

Την εκδήλωση ουσιαστικά άνοιξε ο τεχνικός των «κιτρινόμαυρων», Τραϊανός Δέλλας, ο οποίος αφού καλωσόρισε τους φιλοξενούμενους στο προπονητικό κέντρο παρομοίασε την πορεία ενός ποδοσφαιριστή με… φλιπεράκι. Σε ερώτηση που του έγινε σχετικά με τον καλύτερο επιθετικό που έχει αντιμετωπίσει, η απάντησή του ήταν ο Ραούλ. Τέλος, ερωτηθείς για τον υποβιβασμό των «κιτρινόμαυρων», δήλωσε πως ήταν «μια πολύ δυσάρεστη εμπειρία», όμως τώρα νιώθει τυχερός που συμμετέχει στο νέο ξεκίνημα.

inner

Εν συνεχεία, τον λόγο πήρε ο Μιχάλης Μητροτάσιος, ο οποίος στάθηκε στην ευκαιρία που δίνεται στα νέα παιδιά –μέσω αυτού του προγράμματος- να αναδείξουν το ταλέντο τους. Παράλληλα, ο τεχνικός διευθυντής των Ακαδημιών «Ένωσης» αναφέρθηκε και στην βάση που δίνουν στην ΑΕΚ στο κομμάτι της εκπαίδευσης των ποδοσφαιριστών μέσα από τα τμήματα υποδομής.

«Και πέρσι είχα δει αυτό το πρόγραμμα που δίνει το κίνητρο σε πολλά παιδιά, τα οποία μέχρι στιγμής δεν έχει τύχει να γίνουν επαγγελματίες αλλά θεωρούνται ταλέντα. Θεωρώ πως μέσα από αυτό το πρόγραμμα έστω και την τελευταία στιγμή μπορούν να δείξουν το ταλέντο τους. Έτσι τους δίνεται μια μεγάλη ευκαιρία. Υπάρχουν πολλά παιδιά με καλά χαρακτηριστικά κι αυτά αναδεικνύονται εν μέσω της προβολής της Nike».

Για το πλάνο της ΑΕΚ στις ακαδημίες: «Εμείς θέλουμε να δημιουργήσουμε σκεπτόμενους ποδοσφαιριστές. Στην ΑΕΚ, στηριζόμαστε στην καλή εκπαίδευση των προπονητών, οι οποίοι είναι οι καθηγητές των παικτών. Έχουμε ένα μοντέλο εκπαίδευσης το οποίο στηρίζεται στις γνώσεις που πρέπει να παίρνουν τα παιδιά ανάλογα με την ηλικία τους».

inner

Από την μεριά του ο Νίκος Γεωργέας αναφέρθηκε στα νέα του καθήκοντα, ως συντονιστής σε θέματα οργάνωσης των Ακαδημιών, αλλά και στην σημασία που έχει η επένδυση στο «μυαλό» των νέων παιδιών. Δείτε το βίντεο 





*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: