Τετάρτη 7 Οκτωβρίου 2015

Μάινταν: «Λάθος η μεταγραφή μου στον ΠΑΟΚ»

Ως το μεγαλύτερο λάθος της καριέρας του χαρακτήρισε το σύντομο πέρασμα του από τον ΠΑΟΚ ο Ράντοσλαβ Μάινταν, σε τηλεοπτική του συνέντευξη σε πολωνικό κανάλι.

Μάινταν: «Λάθος η μεταγραφή μου στον ΠΑΟΚ»

Συγκεκριμένα ο παλαίμαχος-πλέον Πολωνός τερματοφύλακας αγωνίστηκε στο «δικέφαλο του Βορρά» τη σεζόν 2002-03 δήλωσε πως η μεταγραφή του στον ΠΑΟΚ ήταν το μεγαλύτερο λάθος της καριέρας του.

Επίσης σύμφωνα με τα λεγόμενα του, έφτασε πολύ κοντά στην Μπεσίκτας και την Φενέρμπαχτσέ, ωστόσο οι μεταγραφές αυτές δεν ολοκληρώθηκαν ποτέ.

Ο Μάινταν αποκτήθηκε το καλοκαίρι του 2002, για να πλαισιώσει τους Τοχουρόγλου και Πουρλιοτόπουλο στην τριάδα των τερματοφυλάκων. Αξίζει να σημειωθεί πως τότε την μεταγραφή του στην ομάδα της Θεσσαλονίκης την είχε χαρακτηρίσει μεγάλο άλμα στην καριέρα του.

Το ντεμπούντο μόνο καλό δεν ήταν αφού η νεοφώτιστη τότε Καλλιθέα είχε κάνει διπλό-έκπληξη στην Τούμπα (σ.σ 2-3), με τον νεαρό τότε Φάνη Γκέκα να δείχνει για πρώτη φορά πτυχές του επιθετικού του ταλέντου, σημειώνοντας 2 γκολ με τον Μάινταν να φέρει ξεκάθαρη ευθύνη και στα δύο.

Η κάκιστη εκείνη εμφάνιση έκανε τον Άγγελο Αναστασίαδη να μην τον ξανα-εμπιστευτεί με αποτέλεσμα να χρησιμοποιηθεί μόνο κατ’ ανάγκη στο ντέρμπι εκείνης της σεζόν με την ΑΕΚ στην Νέα Φιλαδέλφεια, όπου ο ΠΑΟΚ πήρε ένα μεγαλειώδη διπλό με 3-4.

Ακολούθως αποχώρησε από τον ΠΑΟΚ και επέστρεψε στην πατρίδα του, αφήνοντας μας αναμνήσεις μόνο για την όμορφη πρώην πλέον σύζυγο του Ντορότα Ραμπτσέφσκα. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: