Τετάρτη 7 Οκτωβρίου 2015

Ο Τάσος Δεσύπρης για τις εξελίξεις στον Ερασιτέχνη!!

Με νέα ανάρτησή του στο facebook ο Τάσος Δεσύπρης αναφέρθηκε στις διοικητικές εξελίξεις στον ΑΣ Άρης.

Αναλυτικά:

«Μετά την παρέλευση δύο εβδομάδων, οι προϋποθέσεις δεν πληρούνται. Ως εκ τούτου, η ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ πρωτοβουλία, παραμένει οριστικά στο επίπεδο των προθέσεων στην παρούσα χρονική συγκυρία.

Ελπίζω και εύχομαι η όποια άλλη πρωτοβουλία (εάν τελικά υπάρχει) να πάρει σάρκα και οστά, έτσι ώστε την ερχόμενη Δευτέρα να υπάρξει διέξοδος στο μέχρι σήμερα αδιέξοδο. Μετά από αυτά αισθάνομαι την ανάγκη και την υποχρέωση, να ευχαριστήσω από καρδιάς τους παρακάτω, για την αμοιβαία εκτίμηση και εμπιστοσύνη που εισέπραξα όλο το τελευταίο χρονικό διάστημα :

Αναστασιάδη Τάσο, Ζορπίδη Μίλτο, Καραμανλή Δημήτρη, Βουτσά Βαγγέλη, Κάρλα Γιώργο, Ναούμ Άρη, Χριστοφορίδη Σπύρο, Νικολό Θωμά, Γρόλλιο Χρήστο, Ελεκίδη Λευτέρη, Πάππα Σταμάτη, Ρόζο Χρήστο, Κοκκώνη Χάρη, Αιγίδη Γιώργο, Σιδηροηλία Γιώργο, Κριτσίμη Βαγγέλη, Καραγιάννη Πασχάλη, Χατζή Γιώργο, Μοσχοπούλου Λίτσα, Σιδέρη Ανδρέα και τέλος πρόεδρο Αρβανίτη Λευτέρη και τον ιδιοκτήτη της Κ.Α.Ε ΑΡΗΣ Κο Νίκο Λάσκαρη του οποίου οι πολλαπλές αναφορές στο πρόσωπο μου στην πρόσφατη συνέντευξη τύπου με τίμησαν ιδιαίτερα.

Να επισημάνω τέλος προς όλους ότι η ακεραιότητα, η μπέσα, η αξιοπρέπεια και η υπευθυνότητα είναι χαρακτηριστικά των ενάρετων ανθρώπων. Η υπομονή δε το μεγαλύτερο.

Με εκτίμηση
Τάσος Δεσύπρης».

Δεν υπάρχουν σχόλια: