Τετάρτη 7 Οκτωβρίου 2015

Ο Μπερλουσκόνι (δεν) έδινε «χαρτάκι» σε προπονητές!!

Ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι αρνείται ότι επέβαλε πώς θα παίζει η Μίλαν, κάτι όμως που παραδέχεται… εμμέσως στη νέα του βιογραφία.

Ο Μπερλουσκόνι (δεν) έδινε «χαρτάκι» σε προπονητές
Ιδιαίτερα αποκαλυπτικός είναι ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι στη νέα του βιογραφία, αποσπάσματα της οποίας προδημοσιεύει η «Gazzetta Dello Sport».

Παραδέχεται εμμέσως ότι είχε λόγο στο πώς θα παίζει η Μίλαν, ενώ απαντά και στο ερώτημα αν παλιότερα υποστήριζε την Ίντερ.

«Επέβαλα ποτέ πως θα παίξουμε; Όχι. Πρότεινα ποτέ πώς να παίξουμε; Σαφώς, πολλές φορές», αναφέρει χαρακτηριστικά ο επίτιμος πια πρόεδρος των «ροσονέρι».

«Ανέκαθεν μιλούσα με τους προπονητές, συζητούσαμε το σύστημα, ποιους παίκτες θα χρησιμοποιήσουν. Δεν συμφωνούσα πάντοτε μαζί τους, αλλά σε αυτή την περίπτωση ήταν αυτοί που στο τέλος κέρδιζαν. Ποτέ δεν προσπάθησα να βάλω τον εαυτό μου πιο πάνω από τον προπονητή», υποστηρίζει ο 79χρονος σήμερα Μπερλουσκόνι.

Ο… θρύλος τον θέλει να υποστήριζε την Ίντερ στα νιάτα του. Ο ίδιος εξηγεί για ποιο λόγο αποφάσισε να ασχοληθεί με την Μίλαν.

«Μου θυμίζει την παιδική μου ηλικία, μου θυμίζει τον πατέρα μου. Μιλούσαμε για την Μίλαν σχεδόν κάθε βράδυ, όταν επέστρεφε σπίτι από την δουλειά.

Όταν πήγαινε να με ρωτήσει κάτι για το σχολείο και αν διάβασα, έλεγα αμέσως κάτι για τη Μίλαν και έτσι το ξεχνούσε.

Εκείνη την περίοδο η Μίλαν δεν ήταν μεγάλο μέγεθος. Για κάποιο λόγο όμως αφιέρωσα τον εαυτό σε αυτή την ομάδα. Δέθηκα μαζί της, έκανα όνειρα.

Έτσι όταν το 1986 μου ζητήθηκε να αγοράσω τον σύλλογο, αμέσως σκέφτηκα τον πατέρα μου και έτσι πήρα την απόφασή μου»
, είπε. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: