Τετάρτη 7 Οκτωβρίου 2015

Βοσκάκης σε Φύσσα: «Αγαπήστε μας»!

Διάλογο με τον Μιχάλη Βοσκάκη μετά το τέλος του αγώνα του Παναθηναϊκού στην Ξάνθη είχε ο Τάκης Φύσσας, με τον Ρεθυμνιώτη ρέφερι να ζητάει την… αγάπη των ανθρώπων του Παναθηναϊκού!

Βοσκάκης σε Φύσσα: «Αγαπήστε μας»!

Ο τεχνικός διευθυντής του «τριφυλλιού» αναφέρθηκε στη φάση με το πέναλτι που δεν δόθηκε στον Μάρκους Μπεργκ και ο Ρεθυμνιώτης ρέφερι έκανε λόγο για εμπιστοσύνη, ζητώντας την… αγάπη των ανθρώπων της ομάδας!

Ακολουθεί ο διάλογος του Φύσσα και ανθρώπων της ομάδας με τον κ. Βοσκάκη, σύμφωνα με τον Βασίλη Βέργη και την εφημερίδα Live Sport

Φύσσας: «Μας αδίκησες σήμερα. Έχεις δει τι σφύριξες;».
Βοσκάκης: «Δεν σας αδίκησα. Ό,τι είδα σφύριξα».
Φύσσας: «Υπάρχει πέναλτι πάνω στον Μπέργκ που δεν το έδωσες».
Βοσκάκης μαζί με Παππά: «Όχι, όχι, δεν είναι πέναλτι, το είδαμε».
Φύσσας: «Λάθος κάνεις, ήταν πέναλτι. Με τις κάρτες τι έκανες; Έδωσες κίτρινη στον Μπεργκ στο 6ο λεπτό χωρίς να υπάρχει τίποτα, δεν έδωσες κάρτα όταν πήγαν να σπάσουν τα πόδια του Ζέκα».

Εκείνη τη στιγμή παρενέβη κάποιος άλλος άνθρωπος από την αποστολή του «τριφυλλιού» και είπε στον Βοσκάκη: «Έξι φάουλ έδωσες στην Ξάνθη συνολικά στο παιχνίδι και 16 σε εμάς».
Βοσκάκης (με έκπληξη): «Αποκλείεται».
Παράγοντας Παναθηναϊκού: «Τι αποκλείεται; Τόσα ήταν φάουλ».
Παππάς: «Να ξέρετε ότι το πέναλτι που ζητάει η Ξάνθη στη φάση με τον Τελάντερ είναι περισσότερο από εκείνο που ζήτησε ο Μπεργκ».
Φύσσας (με… απόλυτη έκπληξη): «Δηλαδή ευνοηθήκαμε κιόλας»!

Σε εκείνο το σημείο ο κ. Βοσκάκης είπε στον Φύσσα: «Αγαπήστε μας. Εμάς τους διαιτητές. Δείξτε μας εμπιστοσύνη», με τον τεχνικό διευθυντή του Παναθηναϊκιού να απαντάει: «Τι λες; Εσείς σφυρίζετε αυτά που σφυρίζετε και μας λες να σας δείξουμε εμπιστοσύνη;».

Σύμφωνα με την «Πράσινη» ο διάλογος συνεχίστηκε ως εξής

Βοσκάκης: «Πρέπει να δείξετε καλή διάθεση».
Φύσσας: «Πρώτα από εσάς πρέπει να φανεί η καλή διάθεση. Με αυτά που κάνετε τους έχετε εξοργίσει όλους, όχι μόνο εμάς. Όλο τον κόσμο»
Βοσκάκης: «Μην ξεχνάτε αυτό που σας είπα, αγαπήστε μας». *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: