Τετάρτη 7 Οκτωβρίου 2015

Ομάδα του προπονητή!!

Ο Ολυμπιακός έχει μονάδες που μπορούν να καθαρίσουν στα δύσκολα, αλλά αυτό που ξεχωρίζει ως τώρα και κάνει την διαφορά είναι η εξαιρετική διαχείριση του ρόστερ από τον Μάρκο Σίλβα.

Ομάδα του προπονητή
Ούτε ο Φορτούνης, ούτε ο Ντουρμάζ, ούτε ο Καμπιάσο. Αυτό που κάνει ως τώρα τη διαφορά στον φετινό Ολυμπιακό είναι η άψογη διαχείριση του ρόστερ από τον Μάρκο Σίλβα.

Οι «ερυθρόλευκοι» είναι ομάδα του προπονητή και μπαίνουν διαβασμένοι στο γήπεδο, όπως φάνηκε σε διαφορετικές καταστάσεις στο ξεκίνημα της σεζόν: στο Champions League, σε ντέρμπι αλλά στα υπόλοιπα ματς πρωταθλήματος που συνήθως ο αντίπαλος παίζει για να μην… χάσει με ό,τι συνεπάγεται σε αυτό στην αγωνιστική του συμπεριφορά.

Αποτελεσματικός

Το «έξι στα έξι» στην Σούπερ Λίγκα είναι αδιάψευστος μάρτυρας. Σε θεωρητικά βατά παιχνίδια, αλλά και σε απαιτητικά όπως με Ξάνθη στα «Πηγάδια» και ΠΑΟΚ στην Τούμπα.

Με πλάνο

Ακόμη και απέναντι στην Μπάγερν Μονάχου, που είναι αυτή τη στιγμή στις τρεις καλύτερες ομάδες της Ευρώπης, φάνηκε πως διαθέτει πλάνο και κατάφερε να περιορίσει σημαντικά τους Βαυαρούς ανεξάρτητα από το τελικό αποτέλεσμα. Χάι-λάιτ το «διπλό» με την Άρσεναλ και το άνετο πέρασμα από την Τούμπα.

Δίκαιος

Βασίζεται κυρίως στο ρόστερ της περσινής σεζόν και παράλληλα εντάσσει στην ομάδα και τα νέα αποκτήματα. Μοιράζει τον χρόνο και γενικώς φαίνεται ένας προπονητής δίκαιος που θα χρησιμοποιήσει τους πιο φορμαρισμένους ή διαφορετικά τους πιο κατάλληλους ποδοσφαιριστές ανάλογα με τον αντίπαλο.

Χαμηλά η μπάλα

Είναι εκδηλωτικός στα γκολ που σημειώνει ο Ολυμπιακός και αυτή είναι η μοναδική στιγμή που επιτρέπει στον εαυτό του να ξεφύγει. Παραμένει προσγειωμένος, κρατά χαμηλά την μπάλα και επαναλαμβάνει πως υπάρχουν περιθώρια βελτίωσης. Το ταμείο γίνεται στο τέλος, αλλά όλα δείχνουν πως ο Ολυμπιακός πέτυχε διάνα με την επιλογή του. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: