Τετάρτη 7 Οκτωβρίου 2015

Τραβηγμένο δημοσίευμα για ρήξη Τούντορ-Μπερμπάτοφ!!

«Σύννεφα» στις σχέσεις Τούντορ-Μπερμπάτοφ; Τραβηγμένο δημοσίευμα στη Βουλγαρία αναφέρει ότι ο 34χρονος επιθετικός είναι δυσαρεστημένος με τον χρόνο συμμετοχής του.

Τραβηγμένο δημοσίευμα για ρήξη Τούντορ-Μπερμπάτοφ

Σύμφωνα με το συγκεκριμένο σάιτ, υποστηρίζει πως «ο Μπερμπάτοφ είναι αγαπητός σε ολόκληρη τη Θεσσαλονίκη, με εξαίρεση του φανατικούς του Άρη και του Ηρακλή, αλλά δεν αγαπιέται επίσης και από τον προπονητή του στον ΠΑΟΚ, Ιγκόρ Τούντορ».

Παράλληλα, ο συντάκτης του συγκεκριμένου κειμένου αναφέρει πως σημείο τριβής μεταξύ του 35χρονου σούπερ-σταρ και του Κροάτη προπονητή είναι ο χρόνος συμμετοχής του Μπερμπάτοφ.

«Παραμένει ασαφές γιατί ο Τούντορ χρησιμοποίησε σε μόλις ένα παιχνίδι, αυτό εναντίον της Ντόρτμουντ, τον Μπερμπάτοφ σε ολόκληρο το ενενηντάλεπτο», αναφέρει το σχετικό δημοσίευμα και υποστηρίζει ότι προσπάθησαν να έρθουν σε επαφή με τον Τούντορ, ο οποίος αρνήθηκε να σχολιάσει το συγκεκριμένο θέμα.

Το συγκεκριμένο δημοσίευμα όμως έχει αρκετές υπερβολές, αφού υποστηρίζει ότι ο Μπερμπάτοφ είναι δυσαρεστημένος με τον προπονητή του, αφού στο συμβόλαιό του προβλέπονται μπόνους ανάλογα με τις συμμετοχές που θα κάνει τη φετινή σεζόν. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: