Τρίτη 13 Οκτωβρίου 2015

Σάριτς: «Πέρυσι δεν έπαιξα καλά»

Σκληρή αυτοκριτική για τα πεπραγμένα του της περσινής σεζόν με την Αναντολού Εφές, έκανε ο Ντάριο Σάριτς, μιλώντας στον Τύπο της Τουρκίας.

Σάριτς: «Πέρυσι δεν έπαιξα καλά»
Κάθε άλλο παρά ευχαριστημένος με τη χρονιά που έκανε με την Αναντολού Εφές, σε προσωπικό επίπεδο, ήταν ο Ντάριο Σάριτς.

Ο Κροάτης φόργουορντ έκανε σκληρή αυτοκριτική λέγοντας στη συνέχεια πως φέτος περιμένει περισσότερα από τον εαυτό του, ενώ θεωρεί πως το τουρκικό πρωτάθλημα είναι από τα καλύτερα της Ευρώπης.

«Έχουμε πολύ περισσότερη ποιότητα στην ομάδα τη φετινή σεζόν. Αυτό θα μας βοηθήσει να βελτιωθούμε επιθετικά και πιστεύω πως φέτος μπορούμε να εφαρμόσουμε καλύτερα το πλάνο του Ντούσαν Ίβκοβιτς», δήλωσε αρχικά ο Ντάριο Σάριτς, ο οποίος στη συνέχεια ερωτήθηκε για το πρωτάθλημα της Τουρκίας:

«Πέρυσι η Φενερμπαχτσέ δεν κατάφερε να προκριθεί στους τελικούς. Εμείς, εκεί αντιμετωπίσαμε μία πολύ καλή ομάδα. Φέτος, υπάρχουν αρκετοί διεκδικητές του τίτλου και αυτό σημαίνει πως Ισπανία και Τουρκία έχουν ξεφύγει στην Ευρώπη. Όμως, πιστεύω πως για μένα η τουρκική λίγκα μου ταιριάζει καλύτερα».

Όσον αφορά τη χρονιά που είχε ο ίδιος: «Πέρυσι, ήταν η πρώτη φορά που ήμουν μακριά από την οικογένεια και την πατρίδα μου. Ήταν μία εντελώς διαφορετική εμπειρία για μένα. Γενικά, έπαιξα άσχημα. Φέτος, θέλω να είμαι πιο σταθερός και κάθε μέρα να γίνομαι ολοένα και καλύτερος, ώστε να φτάσω στο υψηλό επίπεδο».

Τέλος, για το NBA όπου οι Σίξερς έχουν τα δικαιώματά του: «Πρώτα, θέλω να κατακτήσω φέτος το πρωτάθλημα με την Εφές και μετά θα σκεφτώ το NBA. Επίσης, θέλω πολύ να αγωνιστώ στο Final 4 της Ευρωλίγκας και φυσικά στον τελικό». *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: